Plekanec by si měl dávat pozor: Bouček přiznal zájem o Šafářovou!

Libor Bouček 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. června 2019 17:19 | Aktualizováno: 1. června 2019 18:14

Tenistka Lucie Šafářová má za partnera hokejistu Tomáše Plekance, nechybělo však mnoho, aby skončila s jinou slavnou osobou. Upřímný moderátor Libor Bouček přiznal, že na ní měl svého času políčeno. Proč jim to nevyšlo?

Hokejista Tomáš Plekanec by si měl dávat pozor na nápadníky, kteří krouží kolem jeho partnerky Lucie Šafářové. Zájem o ní přiznal kupříkladu jeden z nejznámějších tuzemských moderátorů Libor Bouček, který jí neváhal označit za nejhezčí českou tenistku.

Řekl to tváří v tvář Michalu Hrdličkovi, který je – jak je dobře známo – životním partnerem tenistky Karolíny Plíškové, o které si dozajista myslí, že ona je ta nejhezčí. Pokud však pozorně poslouchal, co Bouček v pořadu Česká ulička říká, možná byl nakonec rád, že moderátor nejmenoval Plíškovou.

„Líbí se mi tou svou fasádou i přístupem,“ uvedl dvakrát rozvedený Bouček na adresu končící Šafářové, kterou měl jako uvaděč během utkání českého fedcupového týmu tu čest vítat na kurtu. Přitom se prý všemožně snažil, aby ji jakýmkoliv způsobem zaujal.

„Vždycky jsem akcentoval to její příjmení trošku silněji, aby to ona poznala spíš než diváci. Ale nikdy si toho nevšimla,“ vzpomínal populární moderátor na to, jak se jeho snaha úplně minula účinkem.

Teď už si uvědomuje, že je Lucie zadaná. „Z mé strany to bylo platonické a z té její, že si nikdy nevšimla. Teď už je to samozřejmě passé,“ vyjádřil se Bouček s vědomím toho, že Šafářová má za partnera hokejistu Tomáše Plekance.

Témata: Libor Bouček Lucie Šafářová Tomáš Plekanec