Patrik Hezucký se oženil: Tady je první foto ze svatební cesty!

Patrik Hezucký a Nikola Pastirčáková 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. června 2019 16:35 | Aktualizováno: 2. června 2019 3:57

Patrik Hezucký si ve čtvrtek vzal svou dlouholetou partnerku Nikolu Pastirčákovou, se kterou vzápětí vyrazil na skromnou svatební cestu. Kam vedly první kroky novomanželů po svatbě?

Moderátor Patrik Hezucký v tomto týdnu konečně napodobil svého kolegu z rádia Leoše Mareše, který je ženatý už podruhé, a vzal si svou dlouholetou přítelkyni Nikolu Pastirčákovou, která na Instagramu poděkovala všem gratulantům.

„Uteklo to jako voda. Byly to nervy, bylo to dojemné, překrásné a nezapomenutelné. Moc vám děkuji, naši drazí svatební hosté, za kouzelný den. Byli jste úžasní všichni do jednoho. Děkuji i vám tady na Instagramu za krásná přání a především děkuji mému manželovi,“ napsala na populární sociální síti.

Tam všem poděkoval i Hezucký, který zveřejnil i pěknou fotografii novomanželů, kteří si to z farmy v obci Soběsuky v západních Čechách rovnou namířili na svatební cestu, ze které dnes moderátor Evropy 2 sdílel první snímek.

Zatímco jeho kolega Leoš Mareš rád zamíří někam do zahraničí za exotikou, Hezucký se projevil jako hrdý Čech. S Nikolou jsou totiž na líbánkách ve středočeských Čerčanech na řece Sázavě, od jejíchž břehů se moderátor ozval.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

#svatebnicesta #sazava #luxus #milionari #janatomam #koupacka #fujtojevedro

Příspěvek sdílený Patrik Hezucký (@patrikhezucky), Čen 1, 2019 v 5:55 PDT

Na fotografii jsou vidět vodáci plující po řece, naopak Hezuckého manželka Nikola, se kterou jsou spolu sedm let, na záběrech chybí. Na jednu věc si novomanželé určitě stěžovat nemohou, počasí jim vyšlo náramně.

Témata: Patrik Hezucký Nikola Pastirčáková