Na Jakuba kašle! Agáta Prachařová má novou lásku!

Agáta Prachařová 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. června 2019 15:09 | Aktualizováno: 2. června 2019 3:57

Agáta Prachařová je stále v Izraeli, kde sbírá síly na to, co se bude dít po návratu domů do Česka. Odpočinek však prokládá sportem, kromě plavání a běhu začala s dětmi holdovat i jednomu netradičnímu sportu.

Manželé Prachařovi jsou od sebe momentálně tisíce kilometrů vzdálení, a tak jejich krize probíhá na dálku. Zatímco Jakub se v tomto týdnu po dlouhé době ozval s novým tetováním, které může být vzkazem pro Agátu, ta především sbírá síly na další pokračování kauzy.

V Izraeli má totiž možnost čas od času svěřit své potomky do rukou maminky Veroniky Žilkové, která v této zemi doprovází svého manžela, velvyslance Martina Stropnického, a věnovat se sama sobě.

V předvečer Dne dětí, který připadá na dnešek, však vyrazila s Kryšpínem a Miou na pláž, aby všem ukázala, že je s dětmi doslova na jedné vlně. Včera si totiž všichni vyzkoušeli surfování na prkně, k čemuž jsou pořádné vlny opravdu potřeba.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

My love #kryspin #surflessons #

Příspěvek sdílený Agata Prachařová (@agatahanychova), Kvě 31, 2019 v 5:32 PDT

Agáta jako hrdá maminka sdílela záběry obou svých dětí na surfařském náčiní. Sama se pak zvěčnila na fotografii, ke které anglicky připsala toto: „Prostě já po výuce surfingu.“ Dceři herečky Veroniky Žilkové to na snímku moc sluší, což jí spousta jejích fanoušků pod příspěvkem nezapomněla připomenout.

Dnešek Agáta možná tráví na velvyslanectví, kde se koná zajímavá akce, ze které zveřejnila fotografii Veronika Žilková. „Den dětí na rezidenci v Izraeli. Nejhorší fotografka VŽ vyfotila omylem jednu ruku místo 150 hostů,“ napsala herečka k nepovedenému snímku.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař