Řepka za mřížemi a jeho MILÁČEK jde do dražby!

Tomáš Řepka 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. června 2019 14:27 | Aktualizováno: 1. června 2019 22:28

Luxusní Mercedes odsouzeného fotbalisty Tomáše Řepky, který je vzpomínkou na lepší časy jeho života a kariéry, jde do dražby. Jeden automobilový magazín jej vypátral a popsal jeho příběh.

Zatímco Tomáš Řepka nastoupil v pondělí do vězení, jeho drahé žihadlo se po letech dostalo z policejní izolace. Zabavený automobil Mercedes-Benz SLR McLaren se dostal na svobodu, o čemž v tomto týdnu informoval na facebookovém profilu magazín ProDriver, který popsal příběh luxusního sportovního vozu.

Auto se prodalo před lety v Anglii a přes Dubaj doputovalo do Prahy, kde podle magazínu započala jeho zkáza. „Pravděpodobně někde po cestě mezi Dubají a Prahou je auto přestříkáno na bílou perleť a začíná parkovat v garáži Tomáše Řepky,“ píše se na Facebooku.

Luxusní „meďour“ poté končí kvůli nejasnostem ohledně jeho vlastnictví na několik let na záchytném parkovišti v Hostivaři, což mu moc nesvědčí. Po dotazech novinářů jej policie přemístila jinam, takže se po něm slehla zem. Až letos v lednu se objevila nová stopa.

Na internetu je totiž počátkem roku zveřejněna fotografie SLR naloženého na valníku. Vozidlo mířilo do autorizovaného servisu Mercedes Benz v Hradci Králové.  Servis to byl opravdu důkladný, údajně stál půl milionu korun.

Dle magazínu ProDriver se teď auto prodává ve veřejné dražbě za 6,8 milionu korun. Řepka jej přitom koupil přibližně za dvojnásobek, konkrétně za 14,5 milionu korun. Za mřížemi si však o podobném žihadle může nechat jen zdát. „Snad si auto najde lepšího páníčka,“ doufají správci facebookové stránky magazínu.

Témata: Tomáš Řepka