Krampolovi v problémech: Jiřího exmanželka promluvila!

Hana Krampolová s mužem 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. června 2019 12:17 | Aktualizováno: 2. června 2019 3:57

Situace kolem hospitalizované Hany Krampolové se opět zamotává. Na scéně se totiž objevila Jiřího bývalá žena Marta, která chce svému exmanželovi za každou cenu pomoct. Na čem se spolu dohodli?

Herec a moderátor Jiří Krampol má momentálně dost starostí s hospitalizovanou manželkou Hanou, která opět leží na jednotce intenzivní péče. Aby toho však nebylo málo, sám má vážné zdravotní potíže. Nedávno přiznal nevyléčitelnou kožní chorobu, navíc ho už delší čas trápí koleno.

Proto se objevil před odletem do Tuniska na pražském letišti na invalidním vozíku, který před sebou tlačila Dáda Patrasová. Jelikož by byl rád nápomocný své ženě, kterou zase trápí nechutenství, rád by zjistil, co s dolní končetinou má.

Podle serveru Super.cz se mu dokonce se nabídla exmanželka Marta Krampolová, která by ráda pomohla. Zprostředkovala mu proto kontakt na vyhlášeneného fyzioterapeuta MUDr. Jana Semíka, ke kterému bývalá manekýnka sama chodí.

Vzdala se tedy vlastní smluvené návštěvy ve prospěch známého baviče, který by se vážného zdravotního problému rád zbavil, aby mohl být po ruce při léčbě manželky Hanky, kterou lékaři hospitalizovali v nemocnici na Františku. Její stav bohužel nevypadá vůbec dobře, což připouští i sám Krampol.

Ten teď zoufale prosí o pomoc každého, kdo by dokázal poradit. „Jestli někdo zažil podobný problém, uvítám každou radu, jak se s tím popasovat. Po jejím druhém kolapsu jsem si dělal naděje, že to bude zase fajn, ale téměř po každém jídle je jí špatně a zvrací,“ svěřil se Blesku během včerejška.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová