Tajná svatba na zámku: Krasavec Filip Blažek se konečně oženil!

Blažek, Filip (herec) 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

1. června 2019 10:55

Herec a idol mnoha žen Filip Blažek (45) se tajně oženil! Roky sice říkal, že jeho přítelkyně Jolana (39) je jeho manželkou, jenže to tak nebylo! Až loni na jaře ji v Římě oficiálně požádal o ruku! A teď se skutečně vzali!

Filip Blažek dlouho žil se svou partnerkou na hromádce, k velkému kroku se odhodlal až nedávno! V pátek odpoledne se poprvé oženil! Své „ano“ si novomanželé řekli po desetiletém vztahu v pátek odpoledne na zámečku Jánský vrch v Rychlebských horách.

Akce byla samozřejmě soukromá a tak byl podle Blesku zámek kvůli svatbě pro veřejnost od 13 hodin úplně uzavřen!

Filip a Jolana už mají dvě děti – dcery Johanu a Filipu. Novomanželka není ze světa šoubyznysu, pracuje jako manikérka. Šaty, ve kterých se vdávala, pochází z dílny návrhářky Taťány Kovaříkové.

„Spolunavrhovala jsem je sama. Chtěla jsem, aby nebyly jen na tuhle jedinou příležitost a pak bych je leda ukazovala vnoučatům. Na to je to docela drahá záležitost. Bylo by dobré je pak využít ještě jinak,"  prozradila nedávno pro Super.cz Jolana.

Mezi Blažkovy nejznámější filmové role patří hned ta první hlavní: postava pohádkového krasavce, Matěje, ze snímku Nesmrtelná teta z roku 1993. Později si zahrál i v dalších televizních pohádkách i seriálech.

V průběhu času změnil své herecké role a z pohledného mladého krasavce přešel na drsného muže středního věku. Nyní je známější spíše v policejních rolích například v divácky úspěšnému seriálu Případy 1. oddělení.

Témata: Filip Blažek