Téměř nahý Pavel Novotný: Tohle VIDEO odrovnalo celý internet!

Pavel Novotný a jeho zběsilý tanec 12

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

1. června 2019 9:50

Pavel Novotný sice vyměnil bulvár za křeslo starosty pražských Řeporyjí, neznamená to ale, že by přestal dělat blázniviny! Dokonce se s nimi často a rád chlubí na sociálních sítích! Teď svými tanečními kreacemi úplně odrovnal nejen své fanoušky, ale i řadu známých tváří.

I když je z něj teď komunální politik, nestydí se Novotný ukázal i svou druhou tvář! Na sociálních sítích se pochlubil svými „tanečními“ schopnostmi. Přestože jeho pohyby vypadají spíše jako nějaký záchvat, nebylo by na tom až tak nic divného! Přece jen nemá každý z nás nadaný jako Michail Baryšnikov.

Na první pohled ale upoutá jeho „taneční úbor“. Má na sobě totiž jen spodní prádlo! Před domečkem svých dcer tak předvádí to, co odkoukal na Youtube! „Učím se na terase jive podle youtube videí chlápka jménem Riccardo Cocchi! A kdo má pindy, tak mi závidí anebo neví, jak těžký je to tanec!“ napsal ke svému videu Novotný.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Učím se na terase jive podle youtube videí chlápka jménem Riccardo Cocchi! A kdo má pindy, tak mi závidí anebo neví, jak těžký je to tanec! ©️ paní starostová #jive #riccardococchi #jivemaster #topdancer #jivedance #bestjivedancerreporyjeever

Příspěvek sdílený Pavel Novotný (@pavel_protekcni), Kvě 31, 2019 v 11:50 PDT

Řada lidí je z jeho tance doslova na větvi! „Pane starosto, vy se učíte jive s týpkem,který je několika násobný mistr světa,to nejde...ovšem charakter tance tam vidím, asi talent,“ baví se Lucie Hunčárová, profesionální tanečnice, kterou si můžete pamatovat ze StarDance.

„Pavle, ne neeee,“ válí se smíchy Vlaďka Erbová. „,Jde Ti to lip. On je trapnej a Ty vtipnej!!!!!“ chválí Novotného herečka Alice Bendová.

Baví se i řada dalších. „No ty vole. Tak za to chci poděkovat . Hotovej Harapes,“ směje se další fanynka. Další zase na první pohled nepoznali, že jde o nějaký tanec! „Já bych to tipla na infarkt¨,“ směje se další. „Takovej tuleň po elektro šoku, ale výkon dobrý. Ještě pár return a máte 5 kilo dole,“ píše na Instagramu další.

„Děkuju všem za podporu. Je vidět, že týdenní dril se vyplatil a jive byla dobrá volba!“ ocenil slova podpory Novotný.

Témata: Pavel Novotný Vlaďka Erbová Alice Bendová