Vila za miliony? Vondráčková ukázala, kde žila s Plekancem!

Lucie Vondráčková ukázala svůj starý dům a jeho okolí 16

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

1. června 2019 8:33 | Aktualizováno: 1. června 2019 18:13

Lucie Vondráčková (39) před odjezdem z Kanady stále více odhaluje detaily ze svého soukromí. Pochlubila se například i domem, ve kterém s rodinou bydlela, když ještě žila s manželem Tomášem Plekancem!

Dny Lucie Vondráčková a jejich synů v Montrealu se neúprosně krátí! Zřejmě i proto se snaží natočit nebo nafotit všechna místa, které nějak souvisí s jejím kanadským životem! A o mnohé z nich se dělí i se svými fanoušky!

Čechy dokonce zavedla k místu, kde její rodina žila, než se zhroutilo její manželství se známým hokejistou! „Tady míjíme naše sousedy a tohle byl náš domeček, který jsme měli moc rádi,“ vyprávěla během cesty na kole. Teď sice se svými syny žije nedaleko, je ale poznat, že tohle místo jí opravdu přirostlo k srdci!

Není se co divit, domky vypadají velmi nóbl, všechny mají upravené předzahrádky a na nich krásné kvetoucí stromy. „Zrovna tu kvete šeřík, jen mě mrzí, že jich tu není tolik jako v Česku,“ práskla zpěvačka. Prozradila také, že vzadu za domy jsou zahrady, kde většinou lidé mají bazén.

Ukázala také nedaleké hřiště, kam si podle jejích slov chodili a i dnes chodí její synové často hrát. Výhodou podle ní je, že snad v každém domě v okolí mají nějaké dítě. Její kluci si tak podle všeho vždycky měli s kým hrát!

Přesto jsou věci, které jí na Kanadě chybět nebudou! „V Kanadě musí být pejsci všude na vodítku. Mají tady pro ně vyhrazené prostory, kde si mohou hrát. To se mi nelíbí, protože já bych je chtěla pouštět v parku, jako to jde u nás v Čechách,“ vysvětluje.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec Kanada