Nekompromisní kamarádka Krampolové: Změnila se! Stačí málo a…

Hana Krampolová před odletem do Tuniska

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. června 2019 8:45

Jiří Krampol si manželky Hanky opět moc neužil. Pár dní po návratu z Tuniska totiž znovu skončila na JIPce v péči lékařů a už opravdu všem musí být jasné, že je to opravdu vážné. Někteří lidé z okolí páru dokonce nevěří, že by mohlo přijít zlepšení.

S Hanou Krampolovou to opět nevypadá dobře. Manželka známého baviče znovu skončila na jednotce intenzivní péče a zoufalý Jiří Krampol žádá prostřednictvím médií o pomoc každého, kdo zažil podobný problém, protože už si sám se svou ženou neví rady. Otázkou však je, zdali je ještě nějaká šance…

Mnohé naznačila její blízká kamarádka, která zná Hanku opravdu dlouho. „Změnila se. Už ji skoro nic nezajímá. Její psychika je v čudu, myslím, že nenávratně,“ nechala se slyšet pro eXtra.cz. Naopak Krampol před nedávnem konstatoval, že jeho žena „ještě není úplně zničená“. Neumí si snad přiznat pravdu?

„Jirka ji sice stále omlouvá tím, že přišla o maminku a měla několik úrazů, ale všichni víme, že s nimi hodně souvisel alkohol. Ten a prášky ji změnily. I kdyby teď už vůbec nepila, musí být dlouhodobě hospitalizována,“ řekla zmíněnému serveru kamarádka manželů Krampolových.

Podle ní si Krampol závažnost celé situace dobře uvědomuje, ale je na manželku měkký, což ve finále ubližuje i jemu. Ostatně posledních několik vyjádření herce a moderátora potvrzuje, že ví, že si jeho žena zahrává s ohněm. Prakticky cokoliv, co udělá, se však míjí účinkem.

„S ní nic nehne. Nebude jíst, nikdo ji nedonutí,“ pronesla pro eXtra.cz její kamarádka hrozivou prognózu, která nedává moc nadějí na to, že se podaří vyléčit nechutenství, kterým Hana Krampolová trpí. Doufejme, že jsou vyhlídky do budoucna přece jen o něco lepší.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol