Gulaši na útěku od Erbové: Výsměch do očí...

Vlaďka Erbová a Michal Gulaši 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. června 2019 9:26

Modelka Vlaďka Erbová a hokejista Michal Gulaši přinejmenším nezažívají úplně nejlepší období svého vztahu. Na veřejnosti se opět spekuluje o jejich rozchodu, který měl iniciovat obránce brněnské Komety. Co ho k tomu vedlo?

Nuda v Brně? Minimálně o domácnosti Vlaďky Erbové a Michala Gulašiho to neplatí, jelikož hokejista se údajně už asi týden neohlásil doma, čímž vyvolal další vlnu spekulací o úplném konci jejich vztahu. Kamarád modelky teď naznačil, co mohlo jejího partnera přimět k nečekanému odchodu.

„Člověku se dřív nebo později obloukem vrátí, co udělal jiným,“ uvedl zdroj eXtra.cz. Zatímco Michal je podle něj mladý kluk, co má všechno před sebou, Vlaďka je komplikovaná bytost, která chce být ve vztahu dominantní. „Pokud se z něj časem stal hlídač dětí, které má hrozně rád, ale pořád jsou cizí, a organizovala mu život, tak se to dřív nebo později muselo projevit,“ myslí si.

Gulaši má prý přitom obě děti partnerky moc rád a stará se o ně. „Kluk kvůli němu začal milovat hokej, začal ho hrát, Michal je pro něj vzor. S holkou si taky rozumí. Ale jen kvůli lásce k dětem se vztah nedá udržet,“ konstatuje informátor.

To však nemusí být jediný důvod, roli mohlo sehrát i to, že sportovci k sobě umí být pěkně zákeřní. „Slyšel jsem, že si hokejisté v kabině v Brně dělali z Michala hroznou legraci. To na sebevědomí nepřidá,“ prozradil kamarád Erbové.

O rozchodu páru se spekulovalo už při nedávné aféře s nevěrou. Když se o ní začalo mluvit, bylo prý všem jasné, kdo tuto informaci vynesl. „Možná to mělo být varování, co všechno ten dotyčný nebo dotyčná dokáže, když nebude po jeho či po jejím,“ zůstal zdroj eXtra.cz tajemný. Pravděpodobně však myslel Erbovou.

Témata: Michal Gulaši Vlaďka Erbová