Strach o Elišku Bučkovou: Proč se tak trápíš! Najez se, prosí ji fanoušci

bučkova, eliška 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

31. května 2019 16:23

Česká Miss 2008 Eliška Bučková na vlastní kůži poznala, že práce v showbyznysu má i řadu negativ! V březnu 2013 se přiznala k tomu, že trpí poruchou příjmu potravy. A i dnes je vidět, že to s jídlem opravdu nepřehání! Strach o ni mají dokonce i její fanoušci!

Eliška vyrazila za teplem a mořem do egyptské Hurghady. Domů fanouškům posílá takové fotky, že jí hodně lidí závidí! Pozornost ale vyvolal především jeden konkrétní snímek!

Na něm modelka drží balíček se sladkostmi a předvádí svou postavu v plné nádheře. „On by tam ten pekáč buchet byl, kdybych nepodléhala svým slabostem. Ale já mám svoje bříško ráda natolik, že mu ta sladká potěšení s láskou dopřej,“ napsala k němu!

Jenže jak se zdá, fanoušci ji moc nevěří! Zdá se jim totiž, že Eliška by si sladkého měla dát mnohem víc. Pod kůží se jí totiž jasně rýsují kosti a tak se logicky objevily spekulace, zda česká kráska opět nemá problémy s jídlem!

Mezi řadou pochvalných komentářů se totiž objevily i příspěvky, které Eliška asi nebude číst ráda. „Ach jo holka, proč se tak trápíš,“ posteskla si Jana. „Ty jez pořádně, vždyť jsi jak lunt,“ píše se v dalším.

Jednu z fanynek taky zajímalo, kolik teď vlastně Eliška váží. Modelka sice neodpověděla, ozvala se ale další fanynka, podle které by měla modelka alespoň kapku přibrat! Podle ní se zdá, že má Eliška jen kolem třiceti kilo! „Koukejte to celé sníst!!“ radí proto Elišce Petr.

To, že by měla přibrat, jí ostatně píší fanoušci i pod další fotky, na kterých se ukazuje v plavkách. „Jsi dost hubená, není to pěkný,“ napsal jí otevřeně Jakub.

Témata: Eliška Bučková