Jakub Prachař se po dlouhé době ozval!

Jakub Prachař má nové tetování 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

31. května 2019 15:41 | Aktualizováno: 31. května 2019 22:22

O Jakubu Prachařovi nebylo dlouho slyšet, on sám si na sociálních sítích dává odstup. Přesto se na Instagramu objevila zajímavá fotka, na které pózuje s novým tetováním. Má to být vzkaz pro manželku Agátu?

Zatímco jeho manželka Agáta si léčí zlomené srdce u maminky Veroniky Žilkové v Izraeli, Jakub Prachař zvolil opravdu bolestivou „léčbu“. Důkazem je včera zveřejněná fotografie na instagramovém profilu Lucky Hazzard, za nímž se skrývá tatér Ivo Rafan Traxmandl, před kterým se Kuba svlékl a nechal se potetovat.

„Jakub Prachař a jeho cesta,“ napsal Rafan v krátkosti ke snímku, po jehož přiblížení je vidět, že červenou čáru, která vede od srdce až ke hvězdě na Jakubově zápěstí, doplňuje anglický nápis „Never try never know“. To ve volném překladu znamená „co nezkusíš, to nezjistíš“.

Pod příspěvkem se samozřejmě hned sešikovali různí lidé, kteří chtěli nové tetování okomentovat. „To je komediant,“ vzkázala Jakubovi jedna z diskutujících. Většinou se však podobných invektiv lidé vyvarovali a řešili opravdu jen dílo na Prachařově těle.

„To je dost zajímavé tetování. Výtvarné srdce, nebo že by rána a vyčištěné srdce… A pak cesta za vrchol ke své hvězdě?“ ptá se Katy. „Přes překážky ke hvězdám?“ hádá od boku Lucie. „Někdy je míň víc… vkusné a určitě má svůj význam,“ myslí si Stanislava.

Význam však zná jen sám Jakub a možná i Agáta, která v minulosti do stejného tetovacího salonu rovněž zavítala. Zatímco dosud si nechávali s manželem dělat jen drobnosti, Prachař se nyní pořádně odvázal. Možná tím chce naznačit, že v krizi mezi nimi rozhodně o žádné drobnosti nejde.

Témata: Jakub Prachař Agáta Hanychová