Sexy i v těhotenství: Známá česká tenistka se pochlubila fotkami v plavkách!

Andrea Hlaváčková 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

31. května 2019 14:21

Zatímco její kolegyně bojují v Paříži na turnaji French Open, ona si užívá chvíle volna! Není divu – s těhotenským bříškem by se jedné z nejkrásnějších českých tenistek hrálo hodně špatně! Ani tak ale nastávající maminka Andra Hlaváčková (32) na pohyb nezanevřela a pochlubila se fotkou v plavkách!

Tenistka Andrea Sestini Hlaváčková je v třicátém týdnu těhotenství a na prvního potomka se opravdu těší! Se svými fanoušky se dělí o fotky ze soukromí a nestydí se ukázat ani rostoucí těhotenské bříško!

„Říkali prej, že fotky v bikinách mají na IG velkej úspěch, tak tady ho máte! MELOUNA mýho napapaný.ho,“ směje se Andrea nad fotkou v plavkách. 

„Je to nefér, že když mám konečně co dát do plavek, tak tam pod tím zas něco přebejvá,“ „postěžovala“ si sportovkyně, která v červnu přivede holčičku.

Andrea má díky tenisu pořádně vypracovanou postavu, kterou si udržuje i v těhotenství. Tenis ovšem na nějakou nahradilo občasné cvičení. Zatím tenisovou kariéru na hřebík nepověsila, doufejme tedy, že ji v blízké budoucnosti ještě uvidíme na kurtu! 

Témata: Andrea Hlaváčková těhotenství