PRVNÍ FOTO ze svatby Patrika Hezuckého: Tady se s Nikolou brali!

Patrik Hezucký a Nikola Pastirčáková si řekli ano 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

31. května 2019 10:05

Po sedmi letech vztahu do toho Patrik Hezucký a Nikola Pastorčáková praštili. Ačkoliv svatbu relativně úspěšně tajili, všechno se jim pohlídat nepodařilo. Tady jsou novomanželé na první svatební fotografii!

Moderátor Patrik Hezucký si včera řekl „ano“ se svou dlouholetou přítelkyní Nikolou Pastirčákovou. Nebýt jeho kolegy z rádia Leoše Mareše, podařilo by se mu vstup do manželství utajit, ovšem za dojemné videa s poděkováním, které Leoš zveřejnil na svém instagramovém profilu, mu jistě odpustí.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Leoš Mareš (@leosmares), Kvě 29, 2019 v 10:55 PDT

Svatební agentura Svatba vašich snů pak zveřejnila první fotografii novomanželů Hezuckých, na které jim to oběma doopravdy sluší. „Pokaždé se snažíme plnit sny našim svatebčanům. Dnes se ale podařilo splnit sen i nám,“ svěřili se zástupci agentury na sociální síti. Tam se nakonec i ozvala i sama nevěsta.

„Uteklo to jako voda. Byly to nervy, bylo to dojemné, překrásné a nezapomenutelné. Moc vám děkuji, naši drazí svatební hosté, za kouzelný den. Byli jste úžasní všichni do jednoho. Děkuji i vám tady na Instagramu za krásná přání a především děkuji mému manželovi,“ napsala Pastirčáková.

Podle všech dostupných indicií se s Hezuckým brali na farmě v západočeské obci Soběsuky jen několik kilometrů od Nepomuku. Z webových stránek místa je poznat, že jde o moderně a pěkně zařízenou farmu, která snoubence přímo láká k uspořádání svatby v tomto areálu na internetu.

„Naše stodola se může stát tím pravým místem pro vaše ANO. Hledáte romantické prostředí s rodinnou atmosférou a vynikající kuchyní, kde byste si řekli své ANO? Už hledat nemusíte,“ stojí na webu farmy s tím, že vynikající jídlo a pití, ubytování i technické zázemí je zaručeno. Hezucký se svou ženou by to dozajista dosvědčili.

Témata: Patrik Hezucký Nikola Pastirčáková