Dara Rolins všechny šokovala svým vzhledem! Co se jí stalo?

Dara Rolins ve vysílání ČRo 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. května 2019 16:01

Dara Rolins si většinou potrpí na to, aby před kamerami vypadala dobře, na Slovensku si však všimli, že při jedné příležitosti vypadala poněkud jinak, než bývá zvykem. Co se populární zpěvačce přihodilo?

Ač je zpěvačce Daře Rolins už 46 let, patří k ženám, které nemají problém ukázat se na veřejnosti i bez make-upu. Ve většině případů vypadá skvěle a není jí co vytknout. Teď však jeden slovenský server upozorňuje na příležitost, při které se to bývalé přítelkyni rappera Rytmuse vymstilo.

Podle webu Plus Jeden Deň lidé ztratili řeč, když viděli Daru mluvit v nedávném rozhovoru pro veřejnoprávní Český rozhlas a pořad Blízká setkání uváděný známou moderátorkou Stáňou Lekešovou. Zpěvačka vypadá na záběrech přinejmenším unaveně.

Jak píše slovenský server, Rolins přišla do rádia s copem a nenalíčená, což ještě není nic tak zvláštního. Zároveň však měla opuchlá a začervenalá víčka a oteklé tváře. Během rozhovoru si navíc začervenalé oči několikrát promnula. Na Slovensko proto mají téměř jasno, že podstoupila estetickou operaci víček.

„Červená a opuchlá víčka jasně naznačují, že teprve nedávno podstoupila estetický zákrok,“ řekla serveru Plus Jeden Deň uznávaná dermatoložka. Serveru to dokonce potvrdil dobře informovaný zdroj. „Dara byla na nějakých zákrocích a tohle je nežádoucí reakce na ně,“ uvedl informátor pro citovaný web.

Sama zpěvačka serveru neodpověděla, je však veřejně známo, že nemá problém přiznat, že takové zákroky podstoupila. Kvůli modelaci nosu byla od přelomu tisíciletí už na několika operacích a netají se ani tím, že má silikony.

Témata: Dara Rolins