Jiří Langmajer otevřeně o práci: Sláva i sra*ky! Jak vnímá sám sebe?

Langmajer, Jiří 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. května 2019 14:32

Populární herec Jiří Langmajer se otevřeně rozpovídal o hereckém povolání, přitom nešetřil ani sám sebe. Práce ho sice pořád naplňuje, ale z jedné věci má přece jen větší radost.

V tomto týdnu vyplulo na povrch, že Jiří Langmajer si už co nevidět vezme za ženu kolegyni z branže a svou dlouholetou přítelkyni Adélu Gondíkovou. Jak moc ji má rád, dokazují následující slova. „Práce je radost, která mi vydělává, ale tu největší radost mám, když přijedu domů a tam najdu svoje děvče,“ uvedl ve velmi otevřeném rozhovoru pro magazín Prima ZOOM.

Oblíbený herec zažil ve své profesi leccos. „Do mých třiapadesáti jsem si toho v práci užil dost, jak ‚slávy‘, tak ‚sraček‘,“ řekl nekompromisně s tím, že už nemá ambici komukoliv dokazovat, že umí víc, než umí. Však se také za žádného génia nepovažuje.

„O mně by se dalo říct, že nejsem geniální, mimořádný nebo charismatický herec, ale tzv. spolehlivý herec,“ nechal se slyšet. Jeho fanoušci by s ním dozajista nesouhlasili, ale Langmajer svá slova hned z několika úhlů pohledu vysvětlil.

„Zdaleka nemám naděleno tolik talentu, abych mohl žít normálně, a zároveň být mimořádný herec. Dvacet let jsem žil tak, že jsem rád, že jsem to přežil. A že to přežila moje bývalá žena. A že beze mne vychovala dvě skvělé dcery, které nás mají rády,“ konstatuje.

A jak to myslel s tou spolehlivostí? „Kdybych měl dvojku v žíle, vysprchoval jsem se, nalil do sebe pět litrů vody a odehrál představení, i kdybych měl chcípnout. To mi zůstalo svým způsobem dodnes,“ řekl Langmajer na rovinu pro Prima ZOOM.

Témata: Jiří Langmajer