Vondráčková zveřejnila FOTO a už to vře: Plekanec... jako blbec, zuří Češi!

Lucie Vondráčková 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

30. května 2019 13:58 | Aktualizováno: 30. května 2019 18:14

Zatímco Tomáš Plekanec si užívá romantické chvilky se svou přítelkyní Lucií Šafářovou v Paříži, jeho manželka Lucie Vondráčková světu ukazuje, jak se stará o jejich syny! Tedy aspoň o mladšího Adama (3)!

Teniska Lucie Šafářová ve středu zveřejnila romantickou fotku, na které se k Tomáši Plekancovi tulí a v pozadí za nimi je vidět Eiffelova věží! Oba se na fotce usmívají a vypadají velice spokojeně.

Lucie Vondráčková na snímek nejprve zareagovala svými fotkami, později do instastories přidala i fotku syna Adama, se kterým vyrazila plavat do jednoho z montrealských bazénů! A reakce jejích fanoušků na sebe nenechala dlouho čekat. Řada z nich se domnívá, že hokejista na své děti prostě kašle!

„Jste nádherná, moc Vám fandím a přeji hodně štěstí a co nejméně mediálního tlaku,a až se vrátíte do ČR. Je to nespravedlivé, že když otec, který se “tak moc chce starat o své syny” raději tráví čas v Paříži, než aby teď - když nehraje hokej - seděl někde v Montrealu, pomáhal Vám a zkusil se zase sblížit s kluky sám, ne s tou “supr tetou”...ale proč by musel??? On nemusí nic! Obrátí Vám a synům život, protože ON chce...Lucko,mate podporu všech matek, držte se.“ podpořila jedna z fanynek Lucii na instagramu.

A nebyla zdaleka jediná! „mluvíte mi z duše, tatínek ukazuje své priority. Vše není o penězích, ale citu k dětem!“ napsala další. Jiné fanynky české zpěvačky se pak pustily do Lucie Šafářové. I Tomáše Plekance! „Nechápu, jak vás mohl opustit kvůli takové slepici, vůbec není pěkná. Jste hezčí,“ nešetří chválou další fanynka.

„Milá Lucinko přeji vám a vaším dětem hodně štěstí. Chápu, co prožíváte, a je mi to moc líto, že váš manžel se chová jako blbec, jelikož sobecky mysli jen na sebe a vůbec nebere ohled na syny a na jejich blaho. A ta nová přítelkyně by měla mít taky ohled na vaše dšti. Sama to možná pozná, až možná bude mít vlastní děti. Lucko moc vám držím palce,“ vzkázala zpěvačce paní Jana,.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec Lucie Šafářová