Štěstí nahradily obavy! Kuneš je zpět, ale Kloubková nemá klid!

Kristina Kloubková 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. května 2019 13:40

Poté, co se k ní vrátil partner Václav Kuneš, vypadalo to, že má Kristina Kloubková na růžích ustláno. V soukromí přitom řešila další nepříjemnost v rodině. Důležitý orgán jednoho z jejích rodičů totiž vypověděl službu.

Jméno televizní moderátorky Kristiny Kloubkové se v posledních týdnech skloňovalo především v souvislosti s obnovením jejího partnerského vztahu s choreografem a porotcem Václavem Kunešem. Tvář televize Nova se dokonce nechala slyšet, že by se nebránila dalšímu dítěti. V rodině však prakticky současně řešila i velké problémy.

Její maminka totiž prodělala infarkt a ocitla se velmi vážném zdravotním stavu. Nebýt včasné pomoci, už by možná nebyla mezi námi. „Těžko se o tom mluví, bylo to nečekané,“ svěřila se televizní hvězda týdeníku Sedmička.

„Její stav je vážný a bude se ještě dlouho řešit, ale díky lékařům pod vedením pana profesora Neužila se dostala z nejhoršího a je soběstačná,“ uvedla Kloubková s tím, že srdíčko maminky už nikdy nebude stoprocentní. Hlavní však je, že je stále tady. „Maminka je velká bojovnice,“ pronesla hrdě.

Pracovní povinnosti moderátorky ovlivnil náhlý problém jen krátce, teď už normálně moderuje. „Maminka je soběstačná, nepotřebuje už čtyřiadvacetihodinovou péči,“ oddechla si a nezapomněla poděkovat doktorům. Dokonce jí práce ještě přibude.

„Kolegyně Petra Svoboda odešla na mateřskou, tak za ni budu zaskakovat v pořadu Život ve hvězdách. Forma toho pořadu se může zdát jednoduchá, ale pro mě je to výzva. Jsou tam různorodé reportáže a na to se těším,“ uzavřela své povídání pro zmíněný týdeník.

Témata: Kristina Kloubková Václav Kuneš