Agáta Prachařová a fešák od sousedů? Žilková promluvila!

Agáta Prachařová se svými rodiči Jiřím Hanychem a Veronikou Žilkovou 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. května 2019 11:33 | Aktualizováno: 30. května 2019 21:17

Veronika Žilková je v posledních dnech dobře naladěná, jelikož má po příjezdu dcery Agáty a vnoučat celou rodinu pod jednou střechou. Jeden člen rodiny si dokonce našel fešáka od sousedů. Jde snad o osamělou Agátu, kterou opustil manžel Jakub Prachař?

Zatímco Agáta Prachařová se po zveřejnění několika provokativních fotek s dcerou Miou odmlčela a jen informuje o svém rutinním relaxačním programu během pobytu v Izraeli, její maminka Veronika Žilková zveřejnila zajímavý vzkaz. Ten sice není adresovaný dceři, ale i ona si z něj může mnohé vzít.

Vzkaz doplňuje fotografii dvojice psů, z nichž jeden patří populární herečce. „Když ztratíte přítele, neplačte, osud vám pošle nového,“ napsala Žilková a dodala, že jejich „mopsí slečna si za retrívra našla fešáka od sousedů“.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Když ztratíte přitele,neplačte,osud vám pošle nového#naděje #mopsi slecna si za retrivra nasla pyrenejskeho fesaka od sousedu #friendship #without #limits

Příspěvek sdílený Veronika Zilkova Stropnicka (@veronikazilkovastropnicka), Kvě 29, 2019 v 11:36 PDT

Paradoxní je, že u zrodu manželské krize Jakuba a Agáty Prachařových stál pes, kterého si dcera Žilkové pořídila v reakci na krádež v jejich vile v pražském Suchodle. „Jestli něco vtip není, je to, že naše rodina se rozrostla. Náš 5. člen, pejsek měl jít do útulku… je to fenka a je nejlepší,“ psala tehdy Agáta.

Ovšem Jakubovi se to nelíbilo, jelikož s pořízením psa – podobně jako se spoustou dalších věcí – zásadně nesouhlasil. Důvodem měl být fakt, že Agáta v minulosti pečovala o řadu psů, ale jako vzorná panička se úplně neosvědčila. I tato na první pohled nepodstatná příhoda mohla vést ke vzájemné ztrátě důvěry mezi partnery.

Vzhledem k tomu, že Agáta je momentálně tisíce kilometrů daleko a Jakub nikdy nepatřil k těm, kteří sdílí na sociální síti soukromé věci, se jen těžko odhaduje, jak napjaté momentálně jejich vztahy jsou. Nedá se však vyloučit, že si Agáta v duchu maminčina vzkazu najde nějakého „fešáka od vedle“.

Témata: Veronika Žilková Agáta Hanychová