Co se děje?! Karel Gott poslal za Dominikou do Finska kontrolu!

Dominika Gottová 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

30. května 2019 8:28

Zpěvák Karel Gott 79)se odhodlal k nečekanému kroku! Jeho nejstarší dceru Dominiku navštívila ve Finsku její nevlastní sestřička Charlottka (13)! Poslal ji tam údajně sám Karel Gott!

Charlotte Ella, která nedávno se svým tatínkem nahrála duet Srdce nehasnou, u své starší sestry strávila několik dní. „Dominika ségře ukázala město a zašly i na místní speciality. Obě si spolu velmi dobře rozumí,“ uvedl zdroj z okolí Karla Gotta pro Blesk.

Sama Dominika se ale k překvapivé návštěvě moc vyjadřovat nechce. „Nezlobte se, táta si nepřeje, abych cokoli komentovala, a to respektuji,“ vysvětlila novinářům.

Dominika, která žije dlouhodobě ve Finsku se svým manželem, se s otcem dostala na jaře do sporu kvůli dokumentu k 80. narozeninám Karla Gotta. Zpěvák tvrdil, že v něm odmítla vystoupit, protože se nechce nikde s ohledem na svůj aktuální vzhled veřejně prezentovat. Gottová na to zareagovala fotkou, na které vypadala dobře a tak se objevily spekulace, že ve skutečnosti jde o úplně něco jiného!

Teď se nicméně zdá, že se Dominika ve filmu, který připravuje natáčí dokumentaristka Olga Špátová(35), přece jen objeví!

Kromě problémů s otcem Dominiku trápí i špatná finanční situace. Šeptá se o tom, že by chtěla odletět z Finska do Česka, aby navštívila vážně nemocnou maminku, bývalou baletku Antonii Zacpalovou, ale že na to nemá peníze!

Témata: Karel Gott Dominika Gottová Charlotte Gottová Finsko