Zamilovaná fotka Plekance a Šafářové? Vondráčková už reaguje!

Lucie Vondráčková 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

29. května 2019 15:39 | Aktualizováno: 29. května 2019 22:06

Teniska Lucie Šafářová zveřejnila romantickou fotku, na které je společně s Tomášem Plekancem pod Eiffelovku věží. Reakce Plekancovy stále ještě manželky Lucie Vondráčkové na sebe nenechala dlouho čekat!

Lucie Šafářová se na Instagramu pochlubila fotkami z nejromantičtějšího města na světě! S Tomášem Plekancem vyrazila do Paříže. Tenistka, která se právě loučí s kariérou sice francouzskou metropoli zná, protože zde nejednou hrála. Přesto ale přiznává, že Paříž ráda pokaždé ráda pořádně prozkoumá – i když je to už potisící!

Reakce Plekancovy manželky Lucie Vondráčkové na sebe ale nenechala dlouho čekat! Jen několik málo hodin po Šafářové také zveřejnila své fotky i s komentářem.

Ze šatníku vytáhla růžové letní šaty s odhalenými zády a pochlubila se výhledem na montrealské mrakodrapy! „Léto... už i v zemi věčného ledu,“ napsala k fotkám Vondráčková. Na tváři jí přitom hraje úsměv! Na první pohled se tak může zdát, že starosti s manželem už hodila za hlavu!

Navíc má na své straně řadu věrných fanoušků! „Jste nádherná, moc Vám fandím a přeji hodně štěstí a co nejméně mediálního tlaku,a až se vrátíte do ČR. Je to nespravedlivé, že když otec, který se “tak moc chce starat o své syny” raději tráví čas v Paříži, než aby teď - když nehraje hokej - seděl někde v Montrealu, pomáhal Vám a zkusil se zase sblížit s kluky sám, ne s tou “supr tetou”...ale proč by musel??? On nemusí nic! Obrátí Vám a synům život, protože ON chce...Lucko,mate podporu všech matek, držte se.“ vzkázal,a zpěvačce fanynka Lucie.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec Lucie Šafářová