Modelka Kurková se poučila? V Praze neřekne ani slovo česky!

Karolína Kurková 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. května 2019 15:03

Poté, co se objevila v módní reklamě, si Karolína Kurková vyslechla o své češtině mnoho nepěkného. Teď přijela do Česka, aby se ujala moderování jedné velké akce, na které neřekne česky ani slovo. Poučila se?

Modelka Karolína Kurková se nedávno připomněla Čechům účastí v tuzemské reklamní kampani světoznámého módního odchodu, kde na sebe upozornila podivnou výslovností českých slov, kterou mnozí označovali za „šišlání“. Přesto bude dnes večer v Praze dokonce moderovat galavečer Global Social Awards.

Ten se sice koná v Česku, ale modelka na něm bude mluvit anglicky, jelikož už z názvu vyplývá, že jde o akci s globálním dosahem. Na moderování v češtině by si Karolína možná ani netroufla. Takhle to naopak bere jako obrovskou výzvu.

„S moderováním mám sice již zkušenosti, v Česku to však pro mě bude poprvé. Budu mít k sobě navíc dalšího moderátora,“ prozradila v rozhovoru pro iDnes.cz. „Myslím si, že to bude vtipné, moc se na to těším,“ pokračovala. Blesku pak sdělila, že z celého večera ani není nervózní.

Přípravy se modelka snaží brát opravdu vážně, vždyť sama dobře ví, že akci bude sledovat celý svět. „Přijde mi neuvěřitelné, že taková obrovská a exkluzivní akce se koná zrovna v České republice,“ řekla na rovinu rodačka z Děčína, která nevyloučila, že by se domů mohla nastálo vrátit.

Zarážející je důvod, kvůli kterému by to byla ochotná udělat. „Je tu totiž úžasné školství,“ uvedla pro iDnes.cz s tím, že její syn Tobin má Česko rád a chtěl by tady studovat. Se smíchem navíc dodala, že prý umí lépe česky než ona. Třeba se o tom jednou všichni přesvědčíme.

Témata: Karolína Kurková