Babiš je kretén? Šašku, sám seš kretén, ču*ák! Koller vyvolal hotové peklo!

Andrej Babiš (ANO) 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

29. května 2019 14:34 | Aktualizováno: 30. května 2019 2:58

Zpěvák David Koller se nebojí vyslovit svůj názor na aktuální politickou situaci. Navštívil například demonstraci proti premiérovi Andreji Babišovi a jeho ministryni spravedlnosti Marii Benešové. Na sociální síť pak napsal, že demonstruje proti kreténům. A to už lidé neunesli.

Několik fotografií z demonstrace a slova "Proti kreténům!" stačila k tomu, aby zpěvák vzbudil u svých fanoušků pořádné vášně. Někteří dokonce otočili jeho slovník proti jemu samotnému.

"Proti kreténům. To jdeš sám proti sobě ?? Šašku. Chceš se jen zviditelnit," napsal jeden z diskutujících. "Kdy zase půjdeš dělat tajtrlíka na nějaké náměstí? Kdy se chystáš na sraz čuráčích hlav, přiblblíku?" ptá se kupříkladu další.

Našli se ale i lidé, kteří zpěváka podpořili. Řada z nich mu dokonce poděkovala za jeho zájem o politiku, a zpěvák v ní navzdory kritice neustává, naopak.

Vyzval dokonce Babiše, aby podstoupil výslech na detektoru lži. I to ale někteří lidé otočili proti němu, v domnění, že na něčem jede!

"Vyzývám Davida Kollera, aby podstoupil test na drogy," napsal například jeden z diskutujících. "Koler na odvykačku ,,, to mu pomůže a snad pak nebude mít potřebu prodávat se na demonstracích," přidal se další.

Témata: Andrej Babiš David Koller