Kristelová prolomila mlčení! Takhle žije bez Řepky!

Tomáš Řepka a Kateřina Kristelová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. května 2019 12:15 | Aktualizováno: 29. května 2019 12:22

Jak zvládá Kateřina Kristelová první hodiny bez Tomáše Řepky? I díky povzbuzení ze strany fanoušků známého páru evidentně dobře. Zabavily jí totiž desítky vzkazů, na které musela lidem odpovědět.

V pondělí nastoupil do vězení fotbalista Tomáš Řepka, jehož za mříže sice odvezla blonďatá žena, ale Kateřina Kristelová to nebyla. Moderátorka se se svým milým musela rozloučit už dřív, ovšem rozhodně mu neměla za zlé, že spolu netrávili poslední minuty před jeho nástupem do vězení.

Zatímco sociální sítě Řepky teď na nějaký čas ztichnou, Kristelová se rozhodně odmlčet nehodlá. Důkazem jsou desítky vzkazů od fanoušků, které včera zveřejnila na svém instagramovém profilu. Co měla na srdci ona sama?

„Chci vám poděkovat za slova podpory a sounáležitosti. Vážím si toho,“ napsala na úvod k černobílé fotografii s Řepkou. „Omlouvám se, že nestíhám všem odepsat, zprávy čtu postupně až teď. Ještě jednou díky,“ pokračovala moderátorka.

Jak se dalo očekávat, mezi vzkazy nechyběla spousta zpráv od věrných sparťanů, kteří Řepku považují za největšího srdcaře. Kateřina nezapomněla ani na ně. „Díky všem sparťanům, kteří se ve zprávách objevujete často. Tomovi dám o vaší podpoře vědět,“ slíbila jim, ale i mnoha dalším lidem.

„Zpráv je spousta, kapitánovi předám všechny osobní vzkazy, nabídky i žádosti, který mu archivuju. A ještě jednou díky za vaši dávku opory a lásky. Je to strašně hezký,“ dodala Kristelová, která věří, že odloučení s partnerem, na jehož adresu pěla vždy jen samou chválu, zvládnou.

Témata: Kateřina Kristelová Tomáš Řepka