Jiřina Bohdalová: Svatba?!

Jiřina Bohdalová 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. května 2019 10:50 | Aktualizováno: 29. května 2019 10:54

Herečka Jiřina Bohdalová nikdy neměla na muže úplně štěstí, v poslední době si však moc rozumí s jedním slovenským milionářem. Dokonce se šušká, že spolu ti dva randí. Teď navíc přišla zpráva, nad kterou lidé nevěřícně kroutí hlavou.

Osmaosmdesátiletá herečka Jiřina Bohdalová si až na občasné zdravotní problémy svůj věk nepřipouští. „Mládne“ i díky tomu, že se objevuje i ve společnosti o generace mladších lidí. Třeba na televizní obrazovce se naposledy objevila po boku sedmatřicetiletého Kryštofa Hádka v psychologickém dramatu Klec.

Ve společnosti se pak už roky objevuje po boku čtyřiašedesátiletého Lubomíra Focka, jenž ji doprovází na všelijaké akce, ať jde o premiéry filmů nebo akce pořádané jejími přáteli, kterých má Bohdalová za léta v šoubyznysu spoustu.

Slovenský právník a podnikatel provozuje advokátní kancelář, kromě toho vydělává peníze i v oblasti realit, stavebnictví nebo výpočetní techniky. Všechny tyto obory mu během dlouholeté profesní kariéry vydělaly miliony.

Podle Expresu to má být mezi párem natolik vážné, že se mluví i o svatbě, přičemž Bohdalová by se jí nebránila. Všem by totiž ráda ukázala, že láska kvete v každém věku. Vzhledem k tomu, jak se k sobě oba chovají na veřejnosti, nemohl by se prý nikdo divit, kdyby se opravdu vzali.

Ostatně Bohdalová počátkem května poskytla rozhovor, v němž možná něco naznačila. Mluvila tehdy o tom, jak ji štve, když se o sobě dočte, že je lakomá. „Tohle si osobně beru, protože to je vyložená nepravda. Když o mně napíšou, že mám multimilionáře, no tak to se zasměju,“ řekla Magazínu DNES. Byla to klíčová indicie?

Témata: Jiřina Bohdalová