Patrasová a Slováček řeší rozvod! V čem vidí Felix zásadní problém?

Dagmar Patrasová a Felix Slováček 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. května 2019 10:07

Herečka Dáda Patrasová se netají tím, že už se několikrát snažila rozvést s manželem Felixem Slováčkem, který však vždy řekl rezolutně „ne“. Teď vychází najevo, proč hudebník, který se veřejně hlásí k jiné ženě, má s koncem svazku takový problém.

Vztah manželů Dády Patrasové a Felixe Slováčka má v současnosti k ideálu daleko. Hudebník se na veřejnosti ukazuje po boku milenky Lucie Gelemové, což jeho ženu samozřejmě netěší. Herečka se před nedávnem nechala slyšet, že si Felixe nikdy neměla brát. Když však navrhne rozvod, saxofonista ji vždy přemlouvá, aby si to rozmyslela.

Důvodem mohou být peníze, mýlil by se totiž ten, kdo by se domníval, že Dádu živí její manžel. Nejen, že Patrasová nadále pracuje, vydělávají jí i pronájmy nemovitostí, které spoluvlastní s Felixem. A v jednom případě je vlastníkem podílu dokonce sama.

Podle Expresu totiž vlastní a pronajímá část činžáku v centru Prahy nedaleko Karlova náměstí. Měsíčně prý jde o desítky tisíc. Slavná herečka přitom nemovitost získala za podivných okolností v rámci dědictví po jisté Věře Kočové, s níž nebyla nijak spřízněná. S příbuznými zmíněné ženy se musela o majetek soudit.

Patrasová se přitom nechala slyšet, že o stavu bankovního konta nemá moc přehled. „To jsem neměla nikdy. O všechno se staral můj manžel. Věřila jsem mu, měl dlouho mou plnou důvěru,“ řekla Blesku, podle kterého to přiživuje spekulace, že peníze jsou důvodem Slováčkova nesouhlasu s rozvodem.

Slováček se prý může bát, že by na rozvodu hodně tratil. Však spolu s Patrasovou vlastní také vilu na pražských Vinohradech, dům v Řitce u Prahy a statek v Českém ráji. I bez přesného vyčíslení je tedy jasné, že je ve hře pořádný balík peněz.

Témata: Dagmar Patrasová Felix Slováček