Daniela Kolářová v nemocnici: Náhlá operace!

Daniela Kolářová

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. května 2019 8:42

Herečka Daniela Kolářová si měla do Plzně přijet převzít cenu za celoživotní mistrovství, ale do západních Čech se nedostavila. Jen těžko se dá věřit tomu, že by si takovou příležitost nechala ujít. Co se stalo?

Uvedení do pomyslné síně slávy si herečka Daniela Kolářová za role ve filmech jako Léto s Kovbojem nebo Na samotě u lesa bezpochyby zaslouží. Když si však měla v neděli večer dojít v Plzni pro unikátní cenu, nedostavila se a poslala místo sebe omluvenku.

„Velmi se omlouvám, ale ze zdravotních důvodů se nemohu zúčastnit. Děkuji moc za tuto poctu, velmi si jí vážím a moc se těším, až si budu moct toto nádherné dílo převzít osobně od pořadatelů,“ vzkázala podle Blesku herečka, která měla cenu převzít společně se Zdeňkem Svěrákem, s nímž se objevila v několika filmech.

V plzeňské Měšťanské besedě se jí však nedočkali. Podle informací Blesku se Kolářová podrobila akutní operaci spojené s ženskými problémy. Údajně nešlo o nic zhoubného, ale zákrok přesto musela podstoupit bez jakéhokoliv odkladu.

Kvůli zdravotním potížím musela odložit i představení v jednom z pražských divadel. „Ze zdravotních důvodů někoho v souboru jsme museli inscenaci přesunout na září, ale nemůžu dál specifikovat,“ řekl Blesku ředitel marketingu a PR Studia Dva Tomáš Přenosil.

Červnové představení divadelní hry Odpočívej v pokoji už se má normálně odehrát, což potvrzuje, že by nemělo jít o nic vážného. Sama Kolářová se k věci nechce vyjadřovat, podle všeho už je ovšem doma a co nevidět by se měla dát zcela dohromady.

Témata: Daniela Kolářová