To nikdo nečekal! Langmajer a Gondíková plánují radikální krok!

Langmajer, Jiří 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. května 2019 15:42

Už to vypadalo, že herci Jiří Langmajer a Adéla Gondíková budou žít do smrti na hromádce bez papíru, který by jejich svazek stvrzoval. Teď se však přece jen schyluje k velké změně v jejich osobním životě.

Herci Jiří Langmajer a Adéla Gondíková tvoří pár už několik let a podle všeho do toho co nevidět praští. Není se čemu divit, vždyť spolu ve společnosti stále vrkají jako dvě hrdličky. Do nedávna však ženská polovička páru nechtěla vztah zpečetit, protože už se jednou v manželství spálila.

Gondíková byla vdaná za herce a hudebníka Ondřeje Brouska, s nímž má dceru Nelu. Ženatý už byl také Langmajer, který má z předchozího svazku dokonce dvě dospělé dcery. O dalších dětech hvězdný pár s největší pravděpodobností nepřemýšlí, ale se svatbou už je to jiná.

Začaly se totiž objevovat informace, že Adéla už není tak striktně proti, jak bývala ještě nedávno. Podle informací Super.cz si má herecká dvojice říct ano už počátkem letních prázdnin při opravdu neobvyklé příležitosti.

Klíčovou indicii schovává pozvánka skupiny J.A.R. „Jedinečný koncert J.A.R. s podtitulem Kouba se žení! Čeká vás skvělá show, spousta dobrého jídla, pití a zábavy. Společně konečně oženíme Koubu! Tak hurá na to,“ píše se na pozvánce, kde je Langmajer zobrazen jako vojín Kouba z filmu Copak je to za vojáka.

Hudební formace, jejímiž členy jsou např. Roman Holý, Oto Klempíř nebo Dan Bárta, takhle láká na koncert ve středočeském Kostelci u Křížků, který – zdá se – bude zároveň veselkou Langmajera a Gondíkové.

Témata: Jiří Langmajer Adéla Gondíková