Těhotná Petra Svoboda: Krátce před porodem ukázala své křivky v plavkách!

Svoboda, Petra 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

28. května 2019 14:10

Když se před pár dny moderátorka TV Nova Petra Svoboda provdala za svého partnera Ondřeje Křivku, bylo to pro mnohé překvapení! Svatbu se jim totiž podařilo utajit! To o fotky z exotické svatební cesty už se podělili s fanoušky!

Těhotné nevěstě to ve svatební den náramně slušelo, za družičku jí navíc šla dcera z prvního manželství Ráchel. Petra prozradila, že chtěli obřad stihnout ještě před narozením syna.

Na líbánky vyrazili novomanželé na Mauricius, odkud Petra poslala hned několik fotek! Ukázala nejen své bujné poprsí, své těhotenské bříško v plavkách! A nutno podotknout, že jí to velmi sluší!

Navíc se také vydala na ryby! Svým úlovkem se hned pochlubila fanouškům. „Tak takhle nějak vypadá nefalšovaná radost z jistoty, že se dobře najíte,“ směje se nad fotkou bílého tuňáka moderátorka.

Nakonec si ale musela odpočinout na lehátku před nádhernou chatkou. „Musím se přiznat, že i když to tak možná nevypadá, největší množství času tady trávím na tomhle lehátku a dávám si “20”. Proste už si to tak synek vyžaduje, tak máma hezky odpočívá,“ vzkazuje do Česka Petra.

Témata: Petra Svoboda