Záletník Pepa Vojtek: Bývalá žena promluvila o dvojnásobné zradě!

Josef Vojtek 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. května 2019 14:20

Zpěvák Pepa Vojtek je dnes spokojeně ženatý se svou třetí ženou Jovankou, její předchůdkyně Libuška však teď zavzpomínala na to, jak ji frontman Kábatu opustil. Byla to pro ní totiž hned dvojnásobná zrada

Rockový a muzikálový zpěvák Josef Vojtek je potřetí ženatý a se čtyřmi ženami má celkem pět dětí. S tanečnicí Libuškou má syna Matyáše, ovšem jejich vztah před lety nekončil zrovna idylicky. Žena, která má dnes za manžela syna herečky Evy Hruškové Zdeňka Rohlíčka, na to zavzpomínala v internetovém pořadu Lucie, postrach celebrit.

Dnes už to prý bere tak, že všechno špatné je pro něco dobré. „Sice jsem byla na dně, když mě Pepa tři měsíce po narození našeho syna Matyáše opustil a šel za mou nejlepší kamarádkou Jovankou, ale teď s odstupem času vím, že mě nic lepšího nemohlo potkat,“ svěřila se Libuška, která ve Zdeňkovi našla spřízněnou duši.

Přesto uznává, že to pro ní byla hodně drsná doba. „Nikomu bych to nepřála. Máte malé dítě a myslíte si, že máte i milujícího manžela, ale naprosto se vám všechno zhroutí,“ vzpomínala tanečnice, pro kterou navíc nebylo ranou jen to, že ji opustil manžel.

„Nedokázala jsem to pochopit, nejhorší bylo to, že odešel za mou nejlepší kamarádkou. Byla to šílená podpásovka, ale já kvůli synovi musela fungovat,“ popsala Rohlíčková, pro kterou tedy šlo o dvojnásobnou zradu. Jedné z dvojice osob to odpustit neumí.

„Teď ale máme s Pepou hezký vztah. Oba jsme s našimi partnery šťastní a asi to tak mělo být. V té době to opravdu hodně bolelo ta zrada, ale teď jsem za to ráda. Ale s Jovankou na kafe asi stejně jen tak nezajdeme,“ dodala na závěr.

Témata: Josef Vojtek (zpěvák)