Marek Eben drsně: Zabilo by mě to! Třeštíková by se oběsila!

Marek Eben - Udílení Českého lva - Dvořákova síň. 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

28. května 2019 12:56

Moderátor Marek Eben je sice mezi diváky populární a zábavný, doma to ale neplatí. Naopak, s manželkou se prý doslova nudí! A to pořádně!

Eben na rovinu přiznává, že nemá rád změny. Nesnáší například přestavování pokoje, přestože ví, že jsou ženy, které to milují.

"To by mě úplně zabilo! Já myslím, že kdyby Markéta neměla svůj handicap, že by to dělala. Ta má ráda změny, nebo je ráda, když se něco buduje nebo staví. Já ne. Proboha, nechte to bejt, tak jak to je. A ještě když to funguje, nechte to fungovat, nic s tím nedělejte," řekl v rozhovoru pro Český rozhlas.

Přiznal se, že mu komplikují život i změny technického charakteru, například výměna CD přehrávačů v autě za USB. "Já v autě nemám cédéčko, a to mě ničí, protože mám spoustu cédéček, která si doma musíte přehrát na flashku, aby to v autě hrálo," naštval se.

Není proto divu, že se u něj doma nic vzrušujícího neděje. "My jsme si s Markétou říkali, že kdyby s náma dělala Helenka Třeštíková Manželské etudy, že by se oběsila, protože u nás se nic neděje. Nuda, nekonečná nuda," dodal, s tím, že mu to takto vyhovuje.

Témata: Marek Eben