Hvězda StarDance Tereza Kostková otevřeně: Tohle v televizi říct nemohla!

Tereza Kostková 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. května 2019 12:13

Herečka Tereza Kostková je u českého národa zapsaná jako uhlazená moderátorka StarDance, i ona však občas sáhne po nějakém tom ostřejším slovíčku. Dokonce teď prozradila, kdy tak dělá.

Herečka Tereza Kostková se běžně takovým otázkám vyhýbá, kupříkladu jako moderátorka StarDance, kde je navíc po boku vyhlášeného gentlemana Marka Ebena, si musí jakékoliv vulgarity odpustit. Popravdě si tuzemští televizní diváci dokážou jen těžko představit, že by mluvila sprostě.

V nové divadelní hře Čas pod psa, kterou režíroval její manžel Jakub Nvota, se však vulgárně hovořící Kostkové lidé dočkají. Herečka při té příležitosti prozradila, kdy používá sprostá slova ve svém osobním životě.

„Čeština je krásná, bohatá, zvukomalebná a uvolňující v této oblasti vyjádření jako málokterý jazyk. A já češtinu tak ráda používám, na správném místě, ve správný čas,“ řekla poměrně diplomaticky v rozhovoru pro Blesk.

Její postava energické manažerky Heleny, která se na pódiu pořádně rozjede, dle ní s humorem a nadhledem charakterizuje dnešní populaci. Prý se v ní poznají leckteré divačky i sama Kostková. U Heleny se přitom dostaví pocit vyhoření. Herečce se to zatím díkybohu nestalo.

„Znám mnoho druhů únavy, hraničních situací, ale vyhořením bych to nenazvala,“ řekla Blesku žena, která právě prochází jedním z nejšťastnějších období života. Nedávno se totiž znovu vdala a poslední dobou si rozhodně nemůže stěžovat ani na nedostatek práce.

Témata: Tereza Kostková