Jsou Jágr a Kopřivová stále spolu? Tady je odpověď!

Veronika Kopřivová a Jaromír Jágr 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. května 2019 11:31

Není to poprvé, co se nahlas spekuluje o tom, zdali hokejista Jaromír Jágr a modelka Veronika Kopřivová stále tvoří pár. Dávno pryč jsou doby zamilovaných fotografií, které nenechávaly nikoho na pochybách. Dnes odpovídají na tuto otázku o poznání tajemněji.

Někdy se nejde zbavit dojmu, že legendární hokejista Jaromír Jágr a jeho přítelkyně Veronika Kopřivová se rozešli. Taková situace znovu nastala právě teď, kdy se spolu hvězdný pár opravdu dlouho neobjevil na veřejnosti, což tak nějak podepisují sociální sítě, především instagramový profil modelky.

Je totiž plný fotografií Kopřivové z cest a musíte rolovat hluboko zpátky v čase, pokud chcete najít fotku s Jágrem. Dříve byl přitom její Instagram plný zamilovaných selfíček dvojice, poslední dobou však missce slouží především k propagaci vlastní módní značky.

Kopřivová se přitom netají, že je momentálně zpátky v Česku. „Z Lanzarote už jsem 10 dní v ČR, ale tady v domácím prostředí nemám moc náladu trajdat a pořizovat fajn fotky. Těším se, až zase vycestuji pracovat někam, kde mě to prostředí bude bavit,“ svěřila se minulý týden.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Veronika Kopřivová (@verunkakoprivova), Kvě 20, 2019 v 9:58 PDT

Jágr, který je všeobecně méně aktivní, zveřejnil poslední fotku s Kopřivovou koncem září minulého roku. Po konci hokejové sezóny vyrazil s delegací prezidenta Miloše Zemana do Číny a naposledy jej televizní kamery zachytily na nedělním utkání o bronz na hokejovém MS v Bratislavě. Po Kopřivové nebylo po jeho boku ani vidu ani slechu.

Modelka nakonec poskytla tajemnou indicii, jak to mezi nimi momentálně je. Ukázala totiž perníček ve tvaru srdce s nápisem „Šikulkovi“. Zdali jej dostala od Jágra, nebo jej sama někomu koupila, však neupřesnila. Zdá se však, že nevědomí veřejnosti o jejich vztahu ani jednoho z nich netrápí.

Témata: Jaromír Jágr Veronika Kopřivová