Gottovi bez peněz! Přišli o pořádný balík!

Dominika Gottová

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. května 2019 10:49

Nejstarší dcera legendárního zpěváka Dominika Gottová by ráda přiletěla do Česka, avšak nemá prý dost peněz, aby si koupila letenku. Podle dostupných informací se však o slušnou finanční sumu sama připravila.

Jak už jsme informovali včera, Dominika Gottová by moc ráda odletěla z Finska do Česka, aby navštívila vážně nemocnou maminku, bývalou baletku Antonii Zacpalovou, v cestě jí však stojí hned několik překážek. Největším problémem je nedostatek peněz a absence jakéhokoliv zázemí v Praze.

Teď však vyšlo najevo, že matka s dcerou musely učinit volbu: nechat si byt, nebo mít peníze. Před lety jim totiž legendární zpěvák Karel Gott zakoupil mezonetový byt na pražských Vinohradech, který se však obě ženy rozhodly před nedávnem kvůli finanční tísni prodat.

Dominika původně na byt přispívala, po stěhování do Finska na něj její maminka Antonie zůstala sama. „Prodala ho a dostala něco kolem dvou milionů korun, což je směšné, když si člověk uvědomí, že byt s Dominikou měly vlastně v samém centru, navíc na velmi klidném místě,“ cituje deník Aha! zdroj z jejich okolí.

Co k tomu Zacpalovou vedlo? „Měla jsem tak tak na nájem. Neměla jsem už ale na příspěvek fondu oprav a rozhodnutí, že se bytu musím po těch dlouhých letech vzdát, padlo, když jsem si měla na svoje náklady pořídit či obnovit okna, která už netěsnila a rozpadala se,“ řekla někdejší baletka před několika lety.

Později už neměla dost peněz ani na bydlení v pronájmu, a tak se přestěhovala do domova seniorů, na což přispívá i hegemon ankety Zlatý slavík. „Panu Gottovi je Tonka za tuto pomoc nesmírně vděčná. Uvědomuje si, že to není samozřejmost,“ sdělil zdroj Blesku. Údajně jde o 5 tisíc korun, což pro Gotta opravdu není žádný zásadní výdaj.

Témata: Dominika Gottová Karel Gott