Vlaďka Erbová má za sebou těžký víkend: Hrozí rozchod?!

Vlaďka Erbová vyrazila se synem a Michalem Gulašim do ZOO 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. května 2019 9:25

Modelka Vlaďka Erbová toho o drsných rozchodech ví spoustu, především díky zkušenosti s vězněným fotbalistou Tomášem Řepkou. Teď se podle všeho hroutí i její současný vztah, který už měl namále před nedávnem.

Vlaďka Erbová má za sebou velice náročné období. Ačkoliv si mohla oddechnout, že jí zmizel z očí exmanžel Tomáš Řepka, který nastoupil na dva půl roku do vězení i kvůli poškozování jejích práv, spekuluje se o tom, že jí opustil současný partner, hokejista Michal Gulaši. To už samozřejmě moc potěšující zpráva není.

Zároveň to ale není překvapení, jelikož o krizi v jejich vztahu už se dost napsalo koncem března, kdy se provalila nevěra obránce brněnské Komety. Ten si tenkrát nasypal popel na hlavu, řekl, že není hrdý na své přešlapy, ale rád by si s partnerkou vše vyříkal v soukromí. Teď ale dle dostupných informací zbaběle utekl.

„Mezi Vlaďkou a Michalem to zase vře. Gulaši se celý víkend neukázal doma a nedal o sobě vědět. Vůbec nevěděla, kde je a co se děje,“ konstatuje dobře informovaný zdroj Expresu. Pokud prý hokejista nepřinese rozumné vysvětlení, dá se čekat rozchod.

„Vypadá to na definitivní konec jejich vztahu,“ dodal informátor. Erbové se v takové chvíli nabízí spousta možností, co dělat. Může si sbalit kufry a odcestovat z Brna, kde má jako manikérka síť klientek, nebo se vrátit za přáteli do Prahy, či do Mostu, kde žijí její rodiče.

Samotnou Erbovou to po předchozích peripetiích ve vztahu možná ani nebude tak bolet, zamrzí to možná spíš syna Markuse, kterého má modelka s vězněným fotbalistou Tomášem Řepkou. Malý chlapec si totiž s Michalem Gulašim moc rozuměl a viděl v něm svůj hokejový vzor.

Témata: Vlaďka Erbová Michal Gulaši