Těhotná Ewa Farna se svěřila: Nejlepší máma na světě!

Ewa Farna 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. května 2019 15:03

Zatímco fanoušci netrpělivě čekají na informaci, že se z Ewy Farne stala maminka malého synka, populární zpěvačka publikovala na sociální síti dojemné vyznání adresované nejlepší mámě na světě. Koho měla na mysli?

Těhotná zpěvačka Ewa Farna v minulém týdnu sekla s koncertováním, na sociálních sítích ovšem zůstává aktivní. O víkendu zveřejnila na Instagramu snímek se svou maminkou, které zároveň poslala dojemný vzkaz.

„Kéž by každé dítě mělo takovou mámu jako já,“ vyjádřila se Ewa, která by si určitě moc přála, aby o ní jednou podobně smýšlel její syn. Česká zpěvačka s polskými kořeny dodala v polsky psaném vzkazu, že je její máma „nejlepší a nejpěknější na světě“.

Ewa to každopádně neudělala jen tak. V Polsku se totiž slavil Den matek až v neděli 26. května, tedy o čtrnáct dní později než u nás. Pro populární zpěvačku to bylo naposled, kdy patřila pouze ke gratulantům. Příští rok touto dobou už totiž sama bude matkou, s partnerem Martinem Chobotem čekají každou chvíli miminko.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Ewa Farna (@ewa_farna93), Kvě 26, 2019 v 7:46 PDT

Podle dostupných informací, které zveřejnil deník Aha!, by měl syn přijít na svět zhruba v polovině června. Farna si ovšem pečlivě střeží soukromí a dotěrným fanouškům, kteří už si mysleli, že porodila, vzkázala, že je to její věc. Je tedy otázkou, kdy vyjde najevo, že už se ze zpěvačky stala hrdá maminka.

Témata: Ewa Farna