Dominika Gottová má strach o rodiče!

Dominika Gottová

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. května 2019 13:42

Nejdřív dělalo Dominice Gottové starosti zdraví tatínka Karla, který bojoval se zákeřnou rakovinou, teď skončila v péči lékařů její maminka Antonie Zacpalová. Pro dceru je ovšem nejhorší fakt, že na dálku nemůže vůbec nijak pomoct.

V posledních měsících se jméno Dominiky Gottové objevovalo v médiích v souvislosti s odmítnutou účastí na natáčení dokumentu k otcovým osmdesátým narozeninám. To její mamince, bývalé baletce Antonii Zacpalové, už je dokonce 84 let a dlouho se léčí se srdeční arytmií.

Nedávno skončila kvůli komplikacím v nemocnici, což se samozřejmě doneslo i do Finska. „Domču to strašně vyděsilo! Dostala o mámu obrovský strach, začala shánět peníze, nikdo jí bohužel nepůjčil,“ řekl Blesku její kamarád s tím, že nejde jen o letenku, ale i o fakt, že Dominika v Praze postrádá jakékoliv zázemí.

Situace se zdá být oboustranně beznadějná. Dominika neví, jestli se s mámou ještě uvidí, Zacpalová tomu také nevěří. „Má moc nemocné srdíčko, cestu letadlem už si nemůže dovolit. A i kdyby mohla, je to stejná písnička, neměla by na letenku, ani žádné prostředky na cestu,“ tvrdí dobře informovaný zdroj Blesku.

Matce své nejstarší dcery platí pobyt v domově seniorů Karel Gott, díky čemuž nemusí sdílet pokoj se spolubydlícími. „Paní Zacpalová na tom není opravdu finančně dobře. Je to celé začarovaný kruh,“ konstatuje kamarád dcery mnohonásobného Zlatého slavíka.

Podle Blesku se Dominika Gottová snažila v Helsinkách získat dobrou práci. Nejprve jako kosmetička, ovšem toto řemeslo ve Finsku z různých důvodů nemůže provozovat. Nakonec začala opět dělat servírku. „Psychicky je ale už tak sešrotovaná, že tu náročnou práci nestíhala, a tak o ni přišla...“ dozvěděl se Blesk.

Témata: Dominika Gottová Karel Gott