Ach jo. Dopr...e...! Výsledek českých hokejistů rozbrečel známou zpěvačku!

Marta Jandová truchlí kvůli výsledku českých hokejistů!

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

27. května 2019 10:25

Minulé dny a týdny patřili především hokejovým fanouškům, na Slovensku se totiž konalo mistrovství světa! Češi si sice nakonec odnesli brambodovou medaili, když zápas o bronz prohráli s Ruskem na nájezdy, od českých osobností ale zaznívají hlavně slova chvály!

Českému nároďáku fandila třeba zpěvačka Marta Jandová. Netají se tím, že z výsledku je zklamaná! „Neeeeeeee :((((( Ach jo. Dopr...e...!!! Proč jsem se na ten hokej koukala :( Nevadí. Příště!!!“ vzkazuje českým hokejistům Marta, která přidala i ubrečenou fotku! 

„Drželi jsme pěsti, ale to štěstí to nakonec našim nepřineslo. Mrzí mě to kvůli těm klukům, protože nemusím být hokejový expert, abych poznala, že byli lepší, snažili se maximálně a stejně to neklaplo. Nevadí, byla radost je sledovat a těším se, že tenhle tým příště medaile přiveze. Hoši, děkujeme!“ vzkazuje českým hokejistům zpěvačka Monika Absolonová.

„Hoši, děkujem“ Hoši, děkujem! Hoši, děkujem,“ skanduje na instagramu herec a zpěvák Jakub Prachař se smutným výrazem na tváři.

„S Rusama jsme sice prohráli, ale já si myslím, že náš tým si zaslouží velký dík, protože předvedli fantastickej výkon. Dneska dokonce byli lepší a Rusové měli trošku víc štěstí,“ myslí si herec Martin Dejdar. Vzkaz poslal také těm, kteří by chtěli po turnaji o hodnotit a známkovat české hráče. „Nejdřív si uvědomte, jak byste asi byli oznámkováni vy ve své práci. Já jim moc děkuju,“ vzkázal na závěr Dejdar.

Zklamaný je i zpěvák Matěj Ruppert, i on ale český tým chválí. „Škoda, trošku smůlička s těma Rusákama, pak to tam nespadlo, ale byli jsme prostě lepší a musíme se s tím vyrovnat. Ale krásnej hokej, kluci, děkujeme za celý mistrovství. Za mě pecka, bomba. Frolík, Voras, kluci, jste bomby! Nevadí, milujeme vás!" vzkazuje.

„Myslím si, že Češi hráli vynikající hokej a my jim můžeme jen poděkovat. Takže: Hoši, děkujem, hráli jste skvěle!“ ocenil kolegy ze sportovní branže trojnásobný halový mistr Evropy v běhu na 400 metrů Pavel Maslák.

Témata: Hokej MS Hokej MS CZE Tým Marta Jandová Monika Absolonová Martin Dejdar Pavel Maslák Matěj Ruppert