Je mi na… Agáta Prachařová si ulevila, pomáhá jí jediné!

Agáta Prachařová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. května 2019 9:22 | Aktualizováno: 27. května 2019 14:01

Do Izraele si Agáta Prachařová přijela především odpočinout, ač to tak dlouho nevypadalo, protože pořád někde lítala s dětmi. Nakonec si přece jen našla čas i na sebe, respektive na jedinou věc, která jí v současné prekérní situaci pomáhá.

Agáta Prachařová je s dětmi už přes týden v Izraeli u maminky Veroniky Žilkové, která tu žije s manželem, velvyslancem Martinem Stropnickým. Její dcera za ní utekla před probíhající krizí s manželem Jakubem Prachařem, která ji připravila o spoustu psychických sil.

Sama Agáta se dokonce nebrání vyvolání dalších konfliktů ve vztahu se svým mužem. V posledních dnech totiž porušila slib, který Jakubovi dala, když zveřejnila fotky malé dcery. Dřív přitom slibovala, že ji nebude vystavovat na odiv médiím a veřejnosti.

Do Izraele vyrazila také s vidinou toho, že bude moct svěřit Kryšpína a Miu babičce a udělat si čas na sebe. Děti ale dlouho nespustila z očí, do party navíc přibrala svou mladší sestru Kordulu. Chvíli na vlastní aktivity si však nakonec evidentně našla.

Včera totiž zveřejnila fotografii z večerního běhu po pláži, kterou doplnila hashtagem „Time for me“ (čas na sebe – pozn. red.). Jak se ale svěřila, moc dobrou náladu momentálně nemá. „Když ti je na… sport pomáhá,“ napsala Agáta ke snímku.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Kdyz ti je na ....sport pomaha #vecernibeh #girls #timeonlyforme #israel #

Příspěvek sdílený Agata Prachařová (@agatahanychova), Kvě 26, 2019 v 10:35 PDT

Zvolila tedy jinou aktivitu, než jí doporučovala Veronika Žilková, která mluvila o plavání. Populární herečka je však hlavně ráda, že Agáta něco dělá, vždyť sama uvedla, že před odletem do Izraele se její dcera dva měsíce trápila a brečela. Teď jí zbývají ještě zhruba dva týdny, aby v Izraeli sebrala všechny síly na to, co ji čeká v Česku.

Témata: Agáta Hanychová