Soukromí Saši Rašilova odhaleno: Otevřené přiznání!

Saša Rašilov 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

25. května 2019 10:00 | Aktualizováno: 27. května 2019 0:16

Saša Rašilov je populární mladý herec, o jehož soukromí toho většinou nebývá moc známo. To se ale nyní změnilo! Co talentovaný umělec dělá, když zrovna není na place?

V rozhovoru pro Aha! přiznal, že sám televizi moc nesleduje. Jeho dcera ale vstává kolem páté hodiny, takže se od rána dívají na oblíbené pohádky.

"Začínají kolem šesté hodiny. Dám si u toho v klidu snídani a pak se věnujeme dalšímu společnému programu. Klasické televizní vysílání v současném objemu práce nezvládám. To, co potřebuji nebo chci vidět, naštěstí lze zhlédnout v rámci televizních archivů na internetu," přiznal.

Sám má jednu slabost, a tou je Hra o trůny. "Naše poslední seriálová mánie byla hlavně v době, kdy byla Lída těhotná, a následně po porodu, to jsme trávili asi nejvíc času domam" uvedl.

Rád také poslouchá rozhlas, například v autě. "Nemám rád, když na mě po ránu někdo křičí z rádia, že je všechno super krásný, raději si poslechnu nějaké zprávy nebo kultivovaný program," svěřil se.

Ve volném čase rád s dcerou jezdí na kole a nově také na koloběžce.  Odjakživa pro něj ale největším relaxem bylo hraní na kytaru!

Témata: Saša Rašilov