Regina Rázlová po otřesném požáru: Bez pomoci ostatních se neobejde!

Regina Rázlová málem uhořela 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. května 2019 16:30

Jak jsme vás již informovali, herečka Regina Rázlová (71) před pár dny uhořela ve svém vlastním autě! Po hrozném zážitku je teď odkázána na ostatní!

Regina v úterý 21. května vyjela ze svého domova ve Stránčicích. Ujela jen pár kilometrů, když se cesta starým jaguarem do Prahy změnila v boj o holý život! Vůz totiž začal za jízdy hořet! Sice ještě stihla odbočit na parkoviště, kde jí kolemjdoucí pomohli, její vůz ale skončil na šrotišti!

Sama herečka je ze všeho i po několika dnech v totálním šoku! Navíc nemá jak jezdit do práce ani na představení! Snažím se z toho vzpamatovat,“ svěřila se Blesku.

Ve chvíli, kdy začalo auto hořet, prý ani nevěděla, co mám dělat a na jaké číslo volat. Teď ale řeší úplně jiné problémy. Večer se totiž nemá jak dostat z představení domů – žije totiž za Prahou!

„Jsem bez vozu jako bezruká, odkázaná na pomoc dcery. Ale je na mě tak hodná, že mě vozí na představení a zase zpátky,“ říká.

Sama teď nebí, jak problém vyřeší. „Myslela jsem si, že to spolu s mým autem už nějak doklepeme. Tohle by mě nenapadlo ani ve snu,“ přiznala.

Navíc neví, jestli po otřesném zážitku bude ještě někdy schopná sednou a řídit! „Budu se bát zase sednout za volant. Asi ale budu muset,“dodává zkroušená Rázlová

Témata: Regina Rázlová Nehody aut