Kašle na lékaře? Karel Gott hazarduje se zdravím!

Karel Gott natáčí s Olgou Špátovou dokument 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. května 2019 16:21 | Aktualizováno: 24. května 2019 17:15

Minulý týden zaskočil diváky na koncertě Leoše Mareše, teď přehodil zpěvák Karel Gott výhybku jinam. Navzdory doporučením lékařů, kteří by ho raději viděli odpočívat, má totiž obdivuhodné pracovní tempo.

Karlu Gottovi lékaři po řadě zdravotních problémů, kterými si v posledních letech prošel, doporučili, aby se šetřil. Mistr v reakci na to zásadně omezil počet svých pěveckých vystoupení, jen odpočívat doma ale nedokáže. A co víc, ani se to nesnaží tajit, protože se o svém pracovním vytížení klidně rozepíše na sociální síti.

Nejnověji zveřejnil čtveřici fotografií z Německa. „38. natáčecí den dokumentárního filmu Olgy Špátové o mém životě. Tentokrát z Hamburku, mimo jiné i s mým německým manažerem Maxem Kaminským,“ okomentoval snímky Gott. Film vzniká k jeho červencovým 80. narozeninám, které má připomenout i připravovaná kniha.

Kvůli natáčení s dcerou režisérky Olgy Sommerové a kameramana Jana Špáty byl mnohonásobný Zlatý slavík už více než měsíc v pracovním zápřahu. Zatímco nabídku na hraný film, v němž se měl objevit po boku Jiřího Krampola, smetl ze stolu, do dokumentu dává evidentně všechny své síly.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Karel Gott (@officialkarelgott), Kvě 21, 2019 v 1:05 PDT

Na fotografiích se kromě Gotta a již zmíněného manažera Kaminského objevuje i filmařka Špátová, nechybí samozřejmě ani zpěvákova manželka Ivana, která snad dohlíží na to, aby se nepřetěžoval. Ve finálním díle určitě nebudou chybět ani jejich dcery Charlotte a Nelly.

Natáčení se naopak po neshodách s tátou nezúčastní nejstarší dcera Dominika Gottová, která uvedla, že se na filmu nemůže podílet z blíže nespecifikovaného závažného důvodu. Gott bude muset její rozhodnutí respektovat, ačkoliv ho to určitě mrzí.

Témata: Karel Gott