Michal David promluvil o nasyslených milionech!

Michal David 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. května 2019 14:06 | Aktualizováno: 24. května 2019 16:40

Zpěvák Michal David (58) patří k největším stálicím české kulturní scény! je autorem mnoha hitů a celé řady známých muzikálů jako Děti ráje nebo Tři mušketýři. A i když by se mohlo zdát, že finančně je za vodou, prý to tak úplně není!

Michala Davida na konci roku trápily  velké bolesti krční páteře a hlavy. Teď už je to ale lepší. „Mám vyhřezlou ploténku a samozřejmě mě to občas chytne, když se hodně namáhám nebo dělám dlouho na počítači,“ přiznává.

Problémy ho chytili, když dokončoval svůj muzikám Kvítek mandragory. „Ale byla to otázka několika rehabilitací a vše už je zase v pořádku. Holt to je takový ten defekt, když člověk zatěžuje pořád jednu stranu a kliká třeba dokola na myš, tak se to ozve,“ vysvětloval pro magazín Sedmička.

I když to prý vypadá, že neustále pracuje, opak je pravdou. „Pracuji vždycky v kuse třeba měsíc dva a pak si dám dovolenou. Vyvažuji to. Teď si třeba jedeme s manželkou na tři týdny odpočinout, protože mám za sebou čtyři nebo pět náročných měsíců, kdy jsem jel opravdu naplno,“ práskl Michal David s tím, že už se moc těší.

V branži se pohybuje už víc než 40 let, přesto si pr ale nemůže dovolit hodin nohy na stol a už nic nedělat! „Tak dobře na tom zase nejsem, že už bych nemusel vůbec nic dělat. Opravdu tu nemám nikde nasysleno sto milionů, to ne,“ směje se zpěvák.

Kariéru sice má rozjetou, ale jedním dechem dodává, že člověk musí pořád vydělávat. „Navíc jsem typ, že neumím jen tak sedět a odpočívat. Ani když jedu na dovolenou, neležím někde na sluníčku na pláži, jsem akční. Musím pořád něco dělat. Ale rád z té práce vypnu,“ dodává.

Témata: Michal David Hudba