Saxana Černocká šokuje: Manžel má volnost! Vrátí se domů?

Černocká, Petra

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. května 2019 14:20

Herečka Petra Černocká prozradila svůj recept, jak udržet manželství. S manželem Petrem si každý dělá, co chce, i proto jim to už patnáct let skvěle funguje. Není však nutné zdůrazňovat, že to není úplně pro každého.

Patnáct let je herečka Petra Černocká provdaná za o pár let mladšího manžela Jiřího Pracného. Ve slovenském pořadu Inkognito představitelka čarodějnice Saxany nechala nahlédnout televizní diváky pod pokličku svých manželských kouzel. V čem tkví úspěch jejich vztahu? Každý si tak trochu dělá, co se mu zlíbí.

Černocká přiznala, že má někdy pocit, že divačky koukají víc na manžela než na ní. „Ale nežárlím na něj, nechávám mu volnost,“ prozradila. „Mám ho na dlouhém laně, umlátí se sám a kdyžtak se vrátí,“ vysvětlila svůj opravdu neortodoxní přístup.

„Myslím, že mě má stále rád a nemůže tomu nějak zabránit. A já můžu dělat, co chci, a dělám chyby, výrazné chyby, a stejně mě má rád, no není to dobré?“ ptala se moderátora pořadu Vlada Voštinára, se kterým se v minulosti potkala na natáčení.

Herečka je dokonce smířená se zájmem jiných žen o svého muže, který má své vlastní fanynky. „Je to dramatický typ a to některé ženské přitahuje. Třeba mě. Já mám také radši takové ty drsné typy,“ prozradila představitelka Saxany.

Jak řekla, manžel se jí domů vždycky vrátí, dokonce tam i rád přiloží ruku k dílu. „Dneska mě sem dovezl automobilem a někdy vaří, je to skoro dokonalé,“ dodala na závěr. Ač se tedy někomu její manželské praktiky nemusí líbit, zdá se, že to Petře Černocké s mužem dobře funguje.

Témata: Petra Černocká