Tajemství popálené Týnuš: Jak zabíjí dny v nemocnici?

Třešničková, Týnuš 15

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. května 2019 12:32 | Aktualizováno: 24. května 2019 15:50

Už od září leží Týnuš Třešničková (23) v istalbulské nemocnici s popáleninami, které utrpěla při ohnivé show ve známé místní restauraci. Je jasné, že si dlouhý čas musí krátit všemožnými způsoby!

Občas pošle fanouškům nějakou fotku. Čas od času si přečte nějakou knížku, kterou jí přiveze rodina nebo její přítel Viktor. Ani to ale nestačí, aby jí to v Turecku rychle utíkalo!

Teď přiznala, že tráví dlouhé hodiny a dny sledováním seriálů. Za sebou už má American Horror Story, Black Mirror, Orange is The New Black nebo příběh služebnice. Zároveň ale práskla, že ještě neviděla snad nejdiskutovanější seriál posledních let – Hru o trůny!

Jak se zdá, navíc se zřejmě smířila s tím, že se domů ještě nějakou chvíli nedostane! Sestavila si totiž už seznam toho, co by ještě vidět chtěla. A opravdu toho není málo! Vypadá to tedy, že z nemocnice se jen tak nedostane!

Třiadvacetiletá Týnuš byla na konci září 2018 vážně zraněna při ohňové show ve známé istanbulské restauraci Nusr-Et, kterou vlastní kuchař Nusret Gökçe celosvětově známý pod přezdívkou Salt Bae. Utrpěla popáleniny na třetině těla.

Témata: Týnuš Třešničková