Rytmus vyměnil Jasminu za tuhle krásku! Týden po svatbě!

Rytmus a Jasmina Alagič na líbánkách v Paříži 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. května 2019 12:56 | Aktualizováno: 25. května 2019 22:55

Líbánky Rytmuse a Jasminy Alagič šly dlouho podle plánu, než se rapper začal porozhlížet po rozptýlení. Soudě podle jeho instagramového profilu totiž manželku na moment vyměnil za nejznámější pařížskou krásku. O kom je řeč?

Rapper Rytmus a moderátorka Jasmina Alagič si o uplynulém víkednu řekli ano na zámku v Pezinku nedaleko Bratislavy, čímž se z nich stali manželé Vrbovští. Jelikož jim Slovensko bylo malé, vyrazili na líbánky do města světel, Paříže. Přitom nezapomínají na fanoušky na sociálních sítích, které zásobují jednou fotkou za druhou.

Nejprve se ženich dočkal překvapivé návštěvy koncertu oblíbeného interpreta, amerického R&B hudebníka Briana McKnighta, který právě koncertoval v pařížském koncertním sálu Olympia. Jeho hudba dokonce doprovázela jejich svatební tanec a podle rapperových slov na ni Jasminu balil.

Těhotná balkánská kráska si užívá především fakt, že jsou „ve třech“ všichni dohromady. Na poslední Rytmusově fotce, kterou zveřejnil dnes dopoledne, ovšem Jasmina chybí. Rytmusovi na ní jdou oči šejdrem, jelikož za ním je nejznámější pařížská kráska – Eiffelovka.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Trafil som, či?

Příspěvek sdílel uživatel @ rytmusking, Kvě 24, 2019 v 3:01 PDT

Fanoušci se ovšem nemusí bát, Jasmina nejspíš snímek vyfotila. Na světoznámou věž se totiž šla podívat s manželem, o čemž svědčí její instagramový profil. Sdílela totiž fotografii, na které se líbají a na jejímž pozadí vykukuje Eiffelovka.

„Náš první manželsky výlet,“ napsala k tomu krátce Jasmina a na znamení lásky připojila srdíčko. S Rytmusem zkrátka ve francouzském městě vrkají jako dvě hrdličky, které se právě daly dohromady. Však jejich cesta od seznámení do chomoutu nebyla nijak dlouhá, trvala zhruba jen jeden rok.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič