Lucie Vondráčková se odhalila! Na těchto fotkách vypadá k nakousnutí!

Lucie Vondráčková 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. května 2019 10:54 | Aktualizováno: 24. května 2019 12:36

Už asi jen měsíc zbývá Lucii Vondráčkové. Na konci června by totiž měla definitivě opustit kanadský Montreal a vrátit se domů do Česka. I proto si užívá poslední chvíle ve městě, kde se svou rodinou roky žila!

Zdá se, že si Lucii Vondráčkové město, kde hrál její manžel Tomáš Plekanec až donedávna za tým Montreal Canadiens, zamilovala. Fanouškům do Česka neustále posílá videa a fotky oblíbených míst. Seznámila je s místním trhem, lesem, který má hned za domem, i krásnými cihlovými domy

Teď navíc poslala i své fotky v svůdných šatech! Ukazuje tak, že i když ji její manžel vyměnil za jinou ženu, ona má ještě co nabídnout! Pořídila je před olympijským stadionem. „Francouzsky Le Stade Olympique... v kanadském Montrealu je sportovní stadion postavený v roce 1976 pro účely letních olympijských her v Montrealu. Stadion byl do roku 2004 domácím hřištěm týmu Montreal Expos z Major League Baseball,“ vysvětluje.

„Nikde v okolí žádný strom, takže v létě je v jeho blízkosti naprosto nedýchatelno a vedro jako na poušti... vždy vodu sebou!“ radí Lucie případným návštěvníkům.

Víc než stadion ale fanoušky upoutala spíše Lucie! „Krásné fotky s krásnou ženou!“ pochvaluje si jeden z jejích příznivců. „Vaše fotky i Vy sama jste okouzlující, Ať Vám to vydrží co nejdéle,“ vzkazuje další.

Témata: Lucie Vondráčková Kanada