ŠOK! Lucie Bílá představila fanouškům tajného člena rodiny!

Lucie Bílá se 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. května 2019 10:50 | Aktualizováno: 24. května 2019 22:21

Rodinné poměry zpěvačky Lucie Bílé se dlouhá léta zdály být úplně jasné. Snad každý věděl, že má syna Filipa a bratra Karla. Včera však ukázala na sociální síti sestru a spustila lavinu nevěřícných reakcí fanoušků. Proč si tohle tajemství nechávala pro sebe?

Zpěvačka Lucie Bílá nechává fanoušky celkem běžně nahlédnout do svého soukromí, takže je už zaskočí opravdu jen máloco. Včera se to ovšem mnohonásobné vítězce Zlatého slavíka dokonale povedlo, když zveřejnila fotografii s podobně vypadají černovlasou ženou.

„Takhle to dopadne, když mne líčí ségra,“ napsala Bílá na Instagramu a spustila tak vlnu mnohdy nevěřícných reakcí. „Jestli jste sestry, tak klobouk dolů… kočky,“ vzkázala jim paní Ludmila. „Teda to jsou geny,“ napsala jistá Kateřina. Bílé lichotila i spousta dalších lidí, mnohokrát se objevilo i tvrzení, že vypadají jako dvojčata.

Opravdu pravověrní fanoušci však Lucčinu lež prohlédli. „Krásný den Vám oběma, pobavila jste mě a oběma to velmi sluší,“ píše paní Klára. „Lucko, ty máš bratra, pokud vím… ne sestru,“ ozvala se jedna fanynka ze Slovenska. „Máš bráchu Káju, ale ségra se k tobě hodí,“ doplnila další z komentujících.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Jsme si dneska střihly jedno selfíčko se ségrou!♥️ . . . . _____________________________________________________________ #maskérkabarbara #photo #makeupartist #hair #makeup #dreamworks #prague #makeupoftheday #hairstyle #follow #lovemywork #beauty #top #singer #luciebila

Příspěvek sdílený Barbara Novotny (@barbara.novotny), Kvě 23, 2019 v 9:19 PDT

O Lucii Bílé je veřejně známo, že má staršího bratra Karla Zaňáka. Před dvěma lety mu dokonce svědčila na svatbě, když se podruhé v životě ženil. Zpěvačka sourozence dokonce zaměstnává, už několik let se jí totiž stará o marketingové záležitosti.

Tajemnou „sestrou“ je zpěvaččina maskérka Barbara Novotny, která se ve stejný den rovněž pochlubila tou samou fotografií. A basu s Lucií držela, i co se týče oné mystifikace. „Jsme si dneska střihly jedno selfíčko se ségrou,“ okomentovala povedený snímek.

Témata: Lucie Bílá