Andrea Pomeje se bojí o přítele! Důvodů je celá řada!

Andrea Pomeje a Petr Plaček 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. května 2019 10:07 | Aktualizováno: 24. května 2019 12:06

Vdova Andrea Pomeje přišla počátkem letošního roku o muže, tou dobou už však měla přítele Petra Plačka. Teď však naznačila, že se bála, že přijde i o něj. Vůbec by se tomu prý nedivila, a to hned z několika důvodů.

Ani tři měsíce po manželově smrti zdaleka nemá vdova Andrea Pomeje klid. Čeká na soudy kvůli dědictví, kvůli kterým půl roku nesmí odjet do zahraničí, stále čerstvé jsou i vzpomínky na dobu, kdy ji chodily nenávistné vzkazy, ačkoliv teď už je prý relativně klid.

„Bylo to děsivé, musela jsem přestat číst diskuze a anonymy, které mi chodily. Na druhou stranu, do očí mi nikdo nic neřekl,“ popsala dýdžejka Blesku. Vzkazy se týkaly i osoby jejího současného přítele Petra Plačka, kterého si našla ještě v době, kdy byl její manžel Jiří Pomeje (†54) naživu.

Andrea se obávala jeho reakce, jelikož je to prý velmi tichý člověk, co se nerad míchá do cizích věcí. „Nejdřív mě nechal, byl tak trochu stranou, pak mi nastavil náruč,“ vzpomíná. „Jasně, že jsem měla strach, že ten tlak neustojí. Není z branže a tohle by i člověka znalého srazilo, ale on je prostě chlap,“ nešetřila chválou.

Důvodů k obavám však bylo vícero. „Když jsem navrhla, že poletíme do Thajska, kde ještě nikdy nebyl, tak mi až později došlo, že to třeba nedá,“ konstatuje Andrea. O to, že Plaček v Asii nikdy předtím nebyl, ani tak úplně nešlo.

„Přece jenom mám Thajsko spojené s Jirkou, měli jsme tam i buddhistickou a svatbu a tolik míst jsme spolu navštívili, ale on to vzal,“ vysvětlila vdova po populárním herci, čeho se tak bála. „Nechal mě, abych si to sama v sobě odžila,“ řekla na závěr Blesku.

Témata: Andrea Pomeje Petr Plaček