Nevděčná Krampolová?! Tohle si myslí o lékařích, kteří jí zachránili!

Hana Krampolová před odletem do Tuniska

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. května 2019 8:42 | Aktualizováno: 24. května 2019 13:32

Hana Krampolová jako by si zdravotní problémy vůbec nepřipouštěla. Po návratu z Tunsika, kde ji postihl kolaps, po kterém skončila na jednotce intenzivní péče, totiž říká, že to vůbec nebylo tak vážné, jak se může na první pohled zdát.

„Už se cítím dobře,“ řekla deníku Aha! hned po příletu zpátky do Česka Hana Krampolová, kterou v Tunisku postihl letos už druhý kolaps. Skončila tam dokonce na jednotce intenzivní péče. „Byla jsem tam zbytečně dlouho. Zkazili mi dovolenou. Kdyby mě nechali prospat, tak jsem ráno normálně vstala a šla jsem k moři,“ tvrdí.

Manželka známého baviče si pamatuje, jak se všechno seběhlo. Šla si prý lehnout a přátelé na ní ještě klepali a říkali, že se všichni sejdou druhý den dopoledne v hotelové lobby. „Tak jsem se s nimi loučila – jasně, tak ráno! A šla jsem spát!“ líčí Krampolová, která se vůbec necítila na to, že by měla jet do nemocnice. Sama říká, že měla jen průjem.

Na péči na soukromé klinice v Sousse si nestěžuje. „Všichni byli strašně ochotní a milí,“ nechala se slyšet. „Ale mohli být příjemní, jak chtěli, ale místo, abych byla u moře, tak jsem tam musela ležet. To jsem mohla zůstat v Praze,“ říká na rovinu. Ostatně to samé tvrdí Krampolův dlouholetý manažer Miloš Schiedberger, podle kterého Hanka vůbec nikam jezdit neměla.

Ovšem i tuniští lékaři měli pro Krampolovou jednu „špatnou“ zprávu. Nabádali ji, aby přestala kouřit. „Už jsem to omezila, ale kouřit budu. Kouřím od sedmnácti, takže by to nešlo,“ vysvětluje Hanka, která musí zlepšit i svůj stravovací režim.

Vyřešena už je prý i tahanice s pojišťovnou, která se podle slov populárního baviče „cukala“. „Už jsem dostala z nemocnice pas a je to v pořádku. Nemusím jim nic platit, uhradí to za mě,“ prozradila Krampolová, která se v Česku nechce nudit. „Budeme muset s manželem něco naplánovat, protože nechci být doma,“ říká na závěr.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol